Site icon Dijital Tekerlek

Xiaomi’nin Elektrikli İki Tekerleklisi Yollarda 🛵

Xiaomi'nin Elektrikli İki Tekerleklisi Yollarda 🛵 4

Çin’in teknoloji devi Xiaomi ürün yelpazesine telefon, akıllı ev aletleri ardından elektrikli bisikleti de ekleyerek, Himo markası altında tanıttı. Bu iki tekerlek modelin tam adı Himo C16.

İlk önce destek platformlarında 280 dolar fiyatıyla başlayan ve sonrasında yurtdışında 364 dolara satılan Xiaomi destekli elektrikli bisiklet Himo C16 günümüz akıllı telefonlarına nazaran daha uygun fiyatıyla farklı bir alternatif oluşturuyor. 

İki kişinin rahatlıkla deneyimleyeceği Himo C16 kullanım olarak da oldukça kolay ve konforludur. Koltuk altında bulunan çıkarılabilir şekilde tasarlanmış 48V pil paketi ile ne kadar mesafe kat edeceği merak konusuydu. Himo C16 tek yolcu ile 75 km yol yaparken, ikinci yolcu ile beraber 55 km mesafe kat ediyor. Saatte en yüksek 25 km hız ile tam bir cüzdan dostu olduğunu kanıtladı. Bunların yanı sıra gece kullanımında da gerekli aydınlatmalar ile güzel bir sürüş sağlayabilmektedir.  Hız, kalan mesafe/pil durumlarını gidonda bulunan ekran ile dijital olarak sunmaktadır. Himo C16 birçok güzel özelliğinin yanında eksik olarak disk frene sahip değil ve arka tarafında süspansiyon bulunmamaktadır. Bu durumda daha konforsuz bir sürüşe sebep olabilmektedir. 

Xiaomi Himo C16 elektrikli bisikletin siyah, beyaz ve gri olarak 3 renge sahip olarak çıkacağı ve önümüzde ki süreçlerde Türkiye pazarına da girebileceği görünüyor.

Dijital Tekerlek | Facebook

Görsel Kaynak

Exit mobile version