Site icon Dijital Tekerlek

Toro Rosso STR14 F1 aracı satışta

Toro Rosso STR14 F1 aracı satışta 13

Toro Rosso STR14 F1 aracı resmen satışta. Satışa çıkan F1 aracı ile ilgili detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Yaz gelirken ve yarış pistleri tekrardan açılırken birçok kişi piste çıkmak için bir pist oyuncağı arayışına yavaş yavaş girmekte. Bununla birlikte modern bir F1 aracının satışa sunulduğunu görmek oldukça nadir bir olay.

Toro Rosso STR14 şasisi Alex Albon ve Pierre Gasly tarafından sürülen 2019 F1 aracı. Araç şuanda RaceCarsDirect izni ile satışta.

Toro Rosso STR14 fiyatı ?

Aracı fiyatı çok iyi korunan bir sır konumunda. Fakat sormak gerekirse muhtemelen oldukça uçuk bir fiyata sahip. Zaten bu araçların satışa çıkması oldukça nadir bir durum.

Hatırlatmak gerekir ki Pierre Gasly bu araç ile Brezilya GP’sini ikinci bitirmeyi başarmakta idi. Bununla birlikte araçta yer alan koltuğun kalıbı Pierre Gasly’ye ait.

Tüm bunlarla beraber bu aracın ufak bir problemi de mevcut. Evet araç tam bir F1 aracı, halen çalışan sistemlere sahip. Fakat şu anda 1.6 litrelik turbo şarjlı V6 Honda motorunu, hidrolik sistemlerinin ve ECU’sunu kaçırmakta. Bu nedenle modele devre kesici olarak yedek bulmak bir hayli zor.

“Toyota Aygo, X Prologue konsepti etkisinde” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version