Site icon Dijital Tekerlek

Super Soco, retro esintili yeni elektrikli motosikleti tanıttı!

Super Soco, retro esintili yeni elektrikli motosikleti tanıttı! 2

Super Soco, TC Wanderer olarak bilinen retro ve vintage dediğimiz nostalji esintili elektrikli motosikletinin tanıtımını gösteren yeni bir video yayınladı. Super Soco TC platformu, yıllarca ana şirket VMoto’nun retro tarzı düşük maliyetli elektrikli motosikleti olarak hizmet verdi. Görünüşe göre Super Soco, yeni TC Wanderer’ın yakında çıkacak olan klasik temayı ikiye katlamayı planlıyor.

Hem dış hem iç olarak rakipleri zorlayacak

Kısa tanıtım videosunda, güncellenmiş bir koltuk ve alt çubuklar görülüyor. Arka göbek motoru, önceki sekiz kollu tasarımın yerini alan yeni bir ünite ile değiştirildi. Ancak henüz potansiyel güç derecelendirme güncellemeleri hakkında herhangi bir rakamımız yok. Ancak en ilginç olan şey, bisikletin ekranında görülebilecek şeydir.

Analog hız ölçer oldukça şık, ancak sağdaki LCD penceresine baktığımızda TC model çizgisinin kalan menzili gösterdiği yer burası ve videoda 198 km’yi gösteriyor. Batarya ayrıca %100 şarj olduğunu bildiriyor. Bu nedenle TC Wanderer’ın tam şarjla maksimum 198 km menzile sahip olduğunu söyleyebiliriz. Bu, şu anda çift pil yapılandırmasında maksimum 126 km veya tek pil yapılandırmasında 71 km menzil sunan standart Super Soco TC ile karşılaştırıldığında %50’nin üzerinde büyük bir artış demek oluyor. Menzil artışı, TC Wanderer’ın adına da çok iyi uyacaktır. Henüz bir gezi bisikleti olmayabilir, ancak %50 daha fazla menzil ile çok daha fazlasını yapabilirsiniz.

Teknik olarak epey güncellenmiş olarak karşımıza çıkıyor

TC Wanderer’da büyük bir hız artışı görmeyi beklemiyoruz. Standart TC, azaltılmış düzenleme ve lisanslama gereksinimlerine hak kazanmak için Avrupa’nın çoğunda sadece 45 km/s ile sınırlandırılmış. TC Wanderer, 90 km/s hıza kadar okuyan bir hız göstergesine sahip. Aancak zaten sahip olduğumuz mevcut TC de öyle. TS muhtemelen en az 75 km/s hıza ulaşacak gibi göründüğü için, daha yüksek hızda sürüş bunu ciddi şekilde kesse bile, TC Wanderer’da da bir hız artışı için umut var.

Super Soco’nun TC Wanderer’ı nasıl fiyatlandırmaya karar verdiğini görmek de ilginç olacak. Mevcut Super Soco TC, Avrupa’da yaklaşık 4.000 dolarlık bir fiyat taşıyor. Ve bu da onu piyasadaki daha uygun fiyatlı düşük güçlü elektrikli motosikletlerden biri yapıyor. Şimdi aynı fiyatlara piyasaya çıkan daha yüksek güçlü elektrikli motosikletler için yeni seçeneklerle, Super Soco, sektörde fiyat lideri statüsü için savaşmak için üstünde baskı hissetmesi çok normal. İyi şanslar diliyoruz.

BMW konsept motosikletleri oldukça göz alıcı! Ancak hiç rahat değil

Exit mobile version