Site icon Dijital Tekerlek

Peugeot eC01 Crossover elektrikli bisikleti yollarda

Peugeot eC01 Crossover elektrikli bisikleti yollarda 3

Peugeot markası, Peugeot Ec01 Crossover olarak bilinen elektrikli bisiklet modelini piyasaya sürdü. Gelin birlikte modelin tasarımını, teknik özelliklerini inceleyerek modeli daha yakından tanıyalım.

Firma geçtiğimiz yılın sonlarına doğru elektrikli bisiklet pazarında gerçekten etkileyici adımlar attı. Bu adımlar ile birlikte markayı elektrikli bisiklet tarafında da görmek gerçekten heyecan verici.

Peugeot Ec01 Crossover modeli ile birlikte, ürün listesine Bosch destekli yeni bir model ekleniyor.

Fransa’da üretilen ve tasarlanan bisiklet, dik oturuş pozisyonu sayesinde kullanıcısına oldukça geniş görüş açısı sunabiliyor.

Peugeot Ec01 Crossover teknik özellikleri

Model, çerçevesi içerisine gizlenmiş çıkarılabilir bir 500 Wh kapasitesinde bir pil ile kombine edilmiş 63Nm tork değerine sahip Bosch Performance CX isimli bir Bosch motoruna sahip. Marka, bataryanın minimum düzeyde kullanılması halinde 120 kilometre gibi bir menzil sağladığını söylüyor. Peugeot, sürücülerin bu bisiklet ile sahip olabileceği 63 Nm tork değerini çeşitli eğimli zeminlerde daha kolay uygulayabilmeleri için 10 vitesli bir Shimanı Deore şanzımanı bisikletle eşleştirdi.

Lastik tarafında 57mm (2.25”) genişliğinde Schwalbe Hurricane lastiklere, fren tarafında ise MT201 hidrolik disk frenlere sahip.

Modelin şuan ki satış fiyatı ise 3.199 Euro olarak belirlenmiş durumda.

2021 Peugeot 3008 teknik özellikleri ve fiyatı

Exit mobile version