Site icon Dijital Tekerlek

Lime yeni otomatik şanzımana sahip elektrikli bisikleti tanıttı

Lime yeni otomatik şanzımana sahip elektrikli bisikleti tanıttı 15

Dünya çapında paylaşılan elektrikli araçlar konusunda lider olan Lime, son modelinin tanıtımını gercekleştirmekte. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Lime tarafı tanıtmakta olduğu elektrikli bisiklet modelinden 50 milyon dolarlık bir satış hedeflemekte.

Yeni 4.nesil Lime elektrikli bisiklet; ortak kiralama filosuna en son katılan elektrikli iki tekerlekli araç. Yeni e-bisiklet duyurusu, Lime’ın şirketin kiralanabilir elektrikli araç yelpazesine yeni bir araç ekleme planlarını paylaşmasından bir ay sonra geldi. Lime’ın yeni e-bisiklet modelleri; hem pratik, hem daha basit, hemde daha işlevsel olması adına bir dizi özellik ile birlikte gelmekte.

Ana yükseltmelere baktığımız vakit şüphesiz dikkatleri değiştirilebilen pil çekmekte. Ayrıca marka, yeni değiştirilebilen pil sistemini; “mikro mobilite endüstrisi için oyunun kurallarını değiştiren bir unsur” olarak ifade ediyor.

Şirket, değiştirilebilen pillerin araçların şarj edilmesini ve konumlandırılması konusunda kolaylık sunabileceğine inanmakta.

Paylaşılan modelde belki de e-bisiklet endüstrisi adına ilk olduğu düşünülen bir diğer şeyde; modelde sürücülerin ihtiyaç duyduğu giriş sayısını azaltan otomatik iki vitesli bir şanzımana sahip olacak olması.

Markanın yeni modelinde tüm bu yeniliklere rağmen; daha güçlü olan elektrik motoru, sürücülerin sürüş sırasında GPS yönlerini görebilmeleri adına; telefon tutucu ve telefonların kontrolü için gidon bir ekran mevcut.

Lime CEO’su Wayne Ting model ile ilgili ne düşünmekte?

“Lime platformunu, beş milin altındaki herhangi bir yolculuğa hizmet edecek şekilde inşa ederken, e-bisikletler, ayrıca orta uzunlukta yolculuklar için mükemmel bir seçenek olarak bulmacanın önemli bir parçası. Bu nedenle, birinci sınıf e-bisikletimizi yükseltmek ve onu dünya çapında daha fazla şehre getirmek için önemli yatırımlar yapıyoruz ve sürücülere otomobili geride bırakmanın yeni ve heyecan verici bir yolunu sunuyoruz. Paylaşılan mikro mobilite, şehirlerin tekrar güvenli bir şekilde hareket etmesini sağlamada önemli bir rol oynuyor, bu nedenle bunu e-bisikletleri açık havada ikiye katlamak için kritik bir an olarak görüyoruz, sosyal olarak uzak bir ulaşım seçeneği. “

Ayrıca marka, e-bisiklet ayak izini genişletmek adına; yeni nesil elektrikli bisiklet sunumu için yeni modellere 50 milyon dolarlık bir yatırım yaptığını duyurmakta.Ayrıca marka, e-bisiklet ayak izini genişletmek adına; yeni nesil elektrikli bisiklet sunumu için yeni modellere 50 milyon dolarlık bir yatırım yaptığını duyurmakta.

Şirket konu ile alakalı şu cümleleri kullanmakta; “Donanım yükseltmelerine ve genişletmeye yönelik 50 milyon dolarlık yatırım; Lime 2020’de ilk çeyrek kârlılık dönemine ulaşmasının bir sonucudur. Yatırım, Lime’ın kalite, daha uzun ömürlü donanım, dünya çapında operasyonlarını iyileştirme ve inşa etmeye odaklanmasıyla mümkün hale geldi. Güvenilir, sorumlu ve güvenli mikro mobilite hizmetini sağlamak için hizmet verdiği şehirler ve topluluklarla yakın ilişkiler. “

“Harley-Davidson ve elektrikli motosikletlerin geleceği”

Exit mobile version