Site icon Dijital Tekerlek

Uzun zamandır beklenen haber: Kawasaki KLR650 yollara dönüyor!

2018 Kawasaki KLR650 meraklıları için kötü bir yıl oldu. 1987’de piyasaya sürülen ve çok sevilen saygıdeğer büyük hacimli spor motorun son yılıydı. KLR650’yi hayata döndürmeyi umarak birçok hayranları ve eski kullanıcıları istekte bulundular ve başarılı oldular. 2022 Kawasaki KLR650 bu yaz bayilerde satışta olacak. Kawasaki, yokluğunda KLR650’Yİ 2022 trendlerine yükseltmek için değişiklik yaptı, ancak bu efsanevi simge kendini kaybetmedi. Neyin değiştiğini ve neyin aynı kaldığını görelim.

Dört adet 2022 Kawasaki KLR650 çeşidi var

Standart versiyona ek olarak, ABS, Gezgin (üst kasa, ABS, güç prizleri) ve maceracılar için (yan kılıflar, ABS, yardımcı ışıklar, motor koruması, tank pedi, güç prizleri ve özel Cypher Camo gri renk) modeli vardır.

Kawasaki, KLR650 5 vitesli bir şanzımana sahip

Bununla birlikte, şanzımanın içinde birkaç mekanik değişiklik oldu. Üçüncü vites yeni bir vites çatalı ve dişli köpekler ile donatılırken, dördüncü ve beşinci vites yeni bir son işlem aldı. İtme iğneli rulmanlar artık bilyalı rulmanların yerini alarak debriyajı serbest bırakmak için kullanılmakta.

Ön tekerleklerde artık 300 mm’lik bir ön disk var

Arka disk, ısı dağılımını iyileştirmek için 1 mm daha kalın yapıldı. ABS’siz standart bir KLR650 var ama diğer üç model fabrikadan ABS ile donatıldı.

Artık sürücü konforu çok daha iyi

Gidon 0.4 inç daha geniş ve ayak pedleri 0.4 inç dışarıya uzatıldı ve hepsi kauçuğa monte edildi. 6.1 litrelik yakıt deposu yenilendi ve dizlerimiz için şekli iyileştirildi. Ön cam iki inç daha uzadı ve iller arası yolculuk için 1.2 inç daha yükseğe yeniden konumlandırıldı.

Kawasaki, KLR650 modelinin kaporta, yan kapak, kuyruk kaputu, arka lamba ve dönüş sinyallerini modern zevklerle donattı.

LED’ler hava karardıktan sonra yolu büyük bir ölçüde aydınlatıyor ve motorcular için daha fazla bir görüş mesafesi sunarak rahat yolculuk yapmasını sağlıyor.

Gösterge paneli artık dijital

Kadranlar gitti ve yerini LCD ekranda gösterilen hız sayaçlarına bıraktı.

Kawasaki KLR650’de yapılan güncellemeler motosiklette gözle görülür iyileştirmeler sunuyor

Bir bütün olarak ele alındığında, 2022 Kawasaki KLR650, ikili spor yerine ADV yönünde hafifçe hareket ediyor. Bu zamanla mükemmel bir uyum içindedir, ancak KLR650 başlı başına bir tür olarak kalır ve bu, dönüşünü kutlamak için yeterlidir.

2022 Kawasaki KLR650 Teknik Özellikler

MOTOR

ŞASİ

BOYUTLAR ve KAPASİTELER

RENKLER

En günce motosiklet haberleri için ziyaret edin.

Exit mobile version