Site icon Dijital Tekerlek

Fiido D11: Katlanabilir Bütçe Dostu Elektrikli Bisiklet

Fiido D11: Katlanabilir Bütçe Dostu Elektrikli Bisiklet 10

Katlanabilir Bütçe Dostu Elektrikli Bisiklet: Fiido D11

Elektrikli bisikletler çıkmadan önce bile katlanan bisikletler, şehir içi ulaşım için pratik ve en uygun ulaşım tarzı olarak görülüyordu.Katlanabilir bisikletler aslında hayatımızın her alanında bizlere kolaylık sağlıyor : Evde bir dolaba, metrobüs – marmaray gibi toplu taşımalarda, arabanızın bagajında veya işyerinizdeki masanızın altında kolaylıkla saklayabilirisniz. Katlanabilir bisikletler bu kadar hayatımızı kolaylaştırabilirken, elektrikli katalanabilen bisiklet hayatımıza neler katmaz ki 😍.

Hayatımıza sihirili bir dokunuş gibi gelen Fiido D11 elektrikli katlanan bisiklet bizlere 100 Km’ye kadar menzil sunuyor. Hem taşıma açısından hem de menzil açısından gayet uygun olan kullanıcılarına büyük bir kolaylık sağlıyor.

Bisikletin kemik yapsında havacılık malzemesi olan hafif alüminyum kullanarak bisikleti 12,9 kg gibi hafif bir ağırlıkta yapmışlar. Bunun yanı sıra, basitçe katlanan mekanizmaları, bir araba bagajına kolayca sığabileceği hatta elde taşınabileceği anlamına geliyor. Katlandığında 84 x 40 x x59 cm ölçülerinde oluyor.

İlginizi Çekebilir: Tarform Luna elektrikli motosiklet 200 km menzil sunuyor

Şık bir görünüm sunmak için akü ve motorun ikisi de gizlenmiş durumda. 36V 11.6Ah pil, entegre arka lamba ile birlikte çıkarılabilir koltuk direğinin içine monte edilmiş. 250W fırçasız dişli motoru ise 20 inçlik arka tekerleğin göbeğinde kaba durmayacak şekilde saklanmış. Bisiklet maksimum 25 Km/h hıza çıkabiliyor. Genel hatlarıyla bisikletten bahsettik ama belkide en önemli kısım olan şarj süresinden hiç konuşmadık. 7 saatlik şarj süresiyle sürü yardımı ile 100 Km ye kadar menzili olduğu iddia ediliyor.

Kısaca Fiido D11 ‘in Özellikleri

Fiyatı e-bisiklet piyasası bakımından çok pahalı olmayan Fiido D11, 799 dolarlık satış etiketiyle karşımıza çıkacak.

Exit mobile version