Site icon Dijital Tekerlek

Bowlus Road Chief retro lüks karavanına bir göz atın!

Bowlus Road Chief

Road Chief Endless Highways adıyla Bowlus firmasının ürettiği bu karavan, otomobilinizin arkasına takılacak römork şeklinde tasarlanmış.

Lüks yat görünümlü bu karavan zaten üretici firmanın ürettiği bir karavan modeli olarak tanıtıldı. Bowlus markası hali hazırda ürettiği modelini lüks bir yata çevirmiş resmen. 8 metre uzunluğundaki bu karavan iç hacim olarak da rakiplerine kıyasla geniş bir alan ve konfor sunuyor.

İçeride kullanılan ahşap retro bir görünüm katıyor

İç mekanda kullanılan bolca ahşap, karavanın retro bir görünüme sahip olmasını sağlıyor. Yine içeride kullanılan mavi beyaz koltuklar da çok yer kaplamayacak şekilde karavana işlevsellik katmış diyebiliriz. Karavanın içerisinde koltukların arkasında yerleştirilen ikişer pencere de içerinin aydınlık olmasını sağlıyor. Koltukların orta kısımlarına eklenmiş masalar da katlanabilir tasarımlarıyla işlevselliğe katkıda bulunmuş.

Bowlus bu karavana sıra dışı özellikler de eklemiş. İçerisinde bulunan hava durumu takip sistemi ile kampa gitmeden veya yola çıkmadan önce bilgi alabiliyorsunuz. Bunun dışında soğutma sistemi, hızlı şarj soketleri gibi özellikler de mevcut. Ayrıca opsiyon olarak karavana güneş paneli de ekleyebilirsiniz.

Bowlus Road Chief Endless Highways ne kadar?

Road Chief Endless Highways modeli için Bowlus 225.000 dolar (1.500.000 TL) gibi bir ücret talep ediyor. Aynı modelin lüks olmayan versiyonuna sahip olabilmek için ise 185.000 dolar (1.240.000 TL) ödemeniz gerekiyor. Fiyatlara vergileri dahil etmediğimizi de belirtelim.

İlginizi Çekebilir: Ford F-550 Super Duty Muhteşem Bir Karavana Dönüştü

Exit mobile version