Site icon Dijital Tekerlek

Zoop: Elektrikli araç paylaşım platformu

Zoop: Elektrikli araç paylaşım platformu 4

Hem çevreyi hem de bütçenizi önemsiyorsanız Zoop tam da size göre.

 Bilindiği gibi ülkemizde yaygın olarak kullanılmaya başlanan, elektrikli, paylaşımlı, uygun ve oldukça başarılı olan scooterları artık her yerde görmek mümkün. Peki ya siz scooter değil de aynı özellikleri taşıyan bir araç kullanmak isterseniz?

İşte tam da bu noktada devreye elektrikli mini mobilite şirketi olan KODECO’da sizinle aynı şeyleri düşünmüş olacak ki elektrikli ve paylaşımlı araçları olan Zoop’u piyasaya sürmeyi başardılar.

KODECO, Zoop ile hem çevre dostu hem de trafikten bizleri kurtarmak adına bu araçları oluşturmuş. Şehir içinde kısa vadede hızlı çözümler almak için oldukça kullanışlı olan Zoop, şarjının tamamının dolu olduğunda 100 kilo metreye kadar sürüş imkânı sağlıyor.

Zoop, tamamıyla elektrikli bir araç. Uzunluğu 2 metre olan aracın üzerinde bulunan güneş panelleriyle de kendi enerjisini hem elektrik hem de güneş enerjisinden alıyor.

Zoop, en az 1 yıllık B sınıfı ehliyet ile kullanılabilecek.

Eğer iş yerinize yetişmek ya da acele ile bir yere gitmek gibi durumunuz varsa Zoop’un İOS ve Androıd kullanıcılarına sağladığı uygulamalar sayesinde size en yakın Zoop aracını bulabilir ve hedefinize ulaştıktan sonra da park edebilirsiniz.

Tamamen elektrikli bir araç olması sebebiyle Zoop, cihazlarda bulunan uygulamalar ile QR kod eşleşerek kapılarını anahtarsız bir şekilde açmanızı sağlıyor. İçerisinde bulunan panel ile vites ayarları yapabilir aynı zamanda da navigasyon olarak kullanabilirsiniz.

En fazla 60 kilometre hıza ulaşan Zoop, kullanımda ve park etme gibi durumlarda kullanıcılarına epey bir kolaylık sağlıyor.

KODECO geçtiğimiz günlerde Zoop’un test sürüşlerini başarı ile tamamladı ve 5 araçlık filosunu İzmir Karşıyaka’ dakullanım için yollara indirdi.

Zorluklarla geçirdiğimiz şu günlerde sağlığın hayatımızdaki yerini çok daha iyi anlıyor ve geleceğimiz için başta sağlığımıza ve çevremize önem vermeye çalışıyoruz. KODECO’da Zoop ile amaçlamış oldukları çevreci, paylaşımlı ve elektrikli araçlarını siz kullanıcılarına böylelikle sunmuş oldu.

Tekerlekli Dünyaya Türk Startup KODECO’dan Elektrikli Çözümler

Exit mobile version