Site icon Dijital Tekerlek

Yunuslu Polisler Artık Bisiklet Mi Kullanacak

Yunuslu Polisler Artık Bisiklet Mi Kullanacak 3

Elektrikli bisikletler kervanına bu sefer ilginç bir model ekleniyor. Delfast imzalı Top Cop, teknik detaylarıyla nefes kesen polislere özel bir bisiklet.

 Delfast bu sefer kullanıcıları için fütüristik tasarımlı henüz prototip aşamasında olan modeli hazırlamaya devam ediyor. Top Cop ile özellikle teknik anlamda sınırları zorlamaya kararlı. 

Havalı tasarıma sahip olan modelin lastikleri, zorlu arazilerde gidebilmesi için en iyi şekilde sunulacak. 

Açıklamalara göre tek şarjla tam 380 km yol yapabileceği söyleniyor. Pilinin tam 8 yıllık bir kullanım sunduğu Delfast Top Cop, menzil kadar hızıyla da dikkat üstüne çekecek. Scooter gibi 80 km/s hıza çıkabilen bisiklet, bünyesinde 5.000 W gücünde bir motor bulunduruyor.

 Özel aydınlatma sistemlerine ve taşıma çantalarına sahip. IPX5 sertifikası onayıyla yağmur altında sorunsuz olarak çalışabilen modelin polis ışıkları ve bir sireni de var. 

Tek bir kişilik olması düşündürücü bir durum olsa da destekli pedal sistemi kullanan elektrikli bisiklet, konforlu sürüş için süspansiyonla, güvenlik için de önde ve arkada disk frenler ile donatılmış.

Yüksek Özellik Yüksek Fiyat!

Tahmin ettiğimiz gibi bu yüksek özelliklerin karşılığı da ancak yüksek fiyatlı oluyor. Model için istenen fiyat tam 4.899 dolar! 

Bisikletin kullanımı için ABD’de 20’den fazla polis merkezi ile görüşme yapıldığı aktarılıyor. Acaba ABD polislerinde bu bisikletleri yakın zamanda görebilecek miyiz bakalım… 

Kaynak

Exit mobile version