Site icon Dijital Tekerlek

Yük Taşımaya Uygun Elektrikli Bisiklet Yapıldı

Yük Taşımaya Uygun Elektrikli Bisiklet Yapıldı 2

Arabaların ve motorsiklerin yerini yavaş yavaş daha güvenli ve birçok kişiye göre daha çok zevk veren bisikletler almaya başladı. Bisikletler sayesinde birçok yol üzerinden istediğiniz yere kolayca ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Aynı elektrikli arabaların tasarlandığı gibi şu sıralar Wello Family adında elektrikli bisikletlerin tasarlanması da ortaya çıktı. Dünya üzerinde birçok kitlenin dikkat çektiği bu model oldukça kullanışlı ve rahat gözüküyor.

Elektrikli bisiklet amacıyla tasarlanan yapı; Wello Family adıyla ortaya çıkan üç tekerlekli tasarım CES 2020 yılında sergilenen araçlar arasında yerini alıyor. Dünya modernine uygun şekilde tasarlanan elektrikli bisikletin içerisine konulan süspansiyon sistemi sayesinde oldukça rahat olarak tanıtılmaktadır. Virajlarda istenilen yöne doğru yatma eğilimiyle ayrı bir hava katan elektrikli bisiklet dünya üzerinde birçok kişi tarafından satın alınmak istiyor. Üç tekerlekli yapı sayesinde denge sorununun ortadan kaldırılan aracın arka kısmına yapılan bagaj bölmesiyle yaklaşık olarak 80 kg yük taşınabilme potansiyeline sahip. Araç hakkında verilen bilgilere göre arkaya yapılan bagaj kısmı ekstra olarak insan koymak için de yapılmış olabileceği tahmin ediliyor.

Teknik Özellikleri

Elektrikli bisikletin ön kısmının komplen cam olmasından ötürü dışarıdan gelebilecek tehlikeli olaylara karşı koruma sağlayan araç konforlu görünümüyle araç sürücüsünün sağlığını ön planda tutuyor. Pedal çevirme sistemiyle yol üzerinde hızlı şekilde ilerlemesini sağlayan Wello Family, en hızlı şekilde 40 km/s hıza kadar ulaşabiliyor. Hızı sebebiyle sadece şehir içi ulaşıma sahip olabilen elektrikli bisiklet yaklaşık olarak 100 km menzile sahip ve üstündeki güneş panelleriyle pillerin, yavaş da olsa doldurulmasını sağlayabiliyor. İlerleyen günlerde saklanan diğer detayların da ortaya çıkacak olduğu elektrikli bisiklet ile alakalı şaşıracağınız pek çok şey olacağını tahmin ediyoruz.

Exit mobile version