Site icon Dijital Tekerlek

Yılın Otomobili Ödülü 2020 Finalistleri!

Yılın Otomobili Ödülü 2020 Finalistleri! 1

Avrupa’da düzenlenen Yılın Otomobili Ödülü Finalistleri belli oldu. Belirlenmiş olan 35 adet aday araçtan, juri seçimiyle 7 araç yalnızca listeye girebildi. Bu ödüllerin başında yer alan isim ise Frank Janssen.

Frank Jassen yapmış olduğu bir açıklamada;

“Seçilmiş olan bu araçlar, otomotiv sektörünün ne yönde gittiğini apaçık gösteriyor. Çünkü bu araçlar arasında elektrikli olanlar olduğu gibi, çok yanmalı motorlara sahip olanlar da yer kaplamaktadır.” demiştir.

İşte; Yılın Otomobili Ödülü 2020 Finalistleri!

Ford Puma model araç dışında listeyi değerlendirecek olursak BMW ve Porsche dışında premium nitelikte yer alan başka bir model seçilmemiştir. Bu yıl ciddi bir yol kat eden Peugeot 208 ve Renault Clio da bizi şaşırtmayan isimlerdendir.

Jüriler tarafından listeye alınan bu 7 aracın kazananı ise 2020 yılının Şubat ayı sonunda açıklanacaktır. Kazanan aracın Cenevre Otomobil Fuarında duyurulacağı tespit edilmiştir. Bu fuar ise 2 Mart 2020 tarihinde başlayacaktır.

2019 Yılında Yılın Otomobilini ödülünü alan araç Jaguar’ın I.Pace isimli elektrikli crossover modeli, 2018 yılında Volvo XC40 modeli olduğunu belirtmek isteriz. 2020 yılında ise yılın otomobili Cenevre Otomobil Fuarında duyurulacaktır.

Sizinde bu konuyla ilgili eklemek istedikleriniz var ise yorum kısmından bize belirtebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Karsan İle Almanya Arasında İş Birliği Sağlandı!

Exit mobile version