Site icon Dijital Tekerlek

Yerli ve Milli Otomobil TOGG, Başarılarına Bir Yenisini Daha Ekliyor: LinkedIn’de Zirvede!

Yerli ve Milli Otomobil TOGG, Başarılarına Bir Yenisini Daha Ekliyor: LinkedIn'de Zirvede!

Kuruluşundan itibaren Türkiye’nin otomotiv sektöründeki yıldızı olarak parlayan TOGG, ulusal ve uluslararası arenada elde ettiği başarılarına bir yenisini ekleyerek adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Bu kez elde ettiği başarı, sosyal medya platformu LinkedIn’in hazırladığı “En İyi Startup’lar 2023” listesi oldu. TOGG, bu prestijli listede birincilik koltuğunu aldı.

Sıralama Kriterleri ve TOGG’un Öne Çıkışı

Listede yer alacak firmaların belirlenmesinde dikkate alınan kriterler arasında “istihdam artışı”, “şirket ve çalışanlarıyla etkileşim”, “işe olan ilgi” ve “sektördeki en yetenekli kişilerin ilgisini çekme” gibi maddeler bulunuyor. TOGG’un bu kriterlerde gösterdiği üstün başarı, şirketin sektördeki konumunu daha da pekiştiriyor.

TOGG CEO’sundan Açıklama: “Çalışanlarımızla Güçleniyoruz”

TOGG Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş, LinkedIn listesindeki başarılı konumlarıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı. Karakaş, bu başarıya ulaşmalarında inovasyona, büyümeye ve ekibe katılan yeteneklere verdikleri önemin büyük rol oynadığını vurguladı. Ayrıca, şirketin akıllı cihaz T10X, dijital deneyim platformu Trumore, temiz enerji çözümleri Trugo ve Siro ile sektörde yarattığı değer ağının, büyümelerinde kilit rol oynadığını dile getirdi. Karakaş, şirket kültürlerinin insan ve güven odaklı olduğunu, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ve hep daha iyisi için çalışacakları sözünü verdi.

Exit mobile version