Site icon Dijital Tekerlek

Yerli Otomobilin Çıkış Tarihi Hakkında Açıklama

Yerli Otomobilin Çıkış Tarihi Hakkında Açıklama 2

Türkiye’nin gündeminde olan yerli otomobilin lansmanı geçtiğimiz günlerde yapılmış olsa da yankıları ve yeni gelişmeler günümüzde halen devam ediyor. Birçok sürücü yeni gelişmeleri yakından takip ederek araçlara ne zaman kavuşabileceklerini merak ediyorlar.

Yerli otomobiller hakkında çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, hem tasarım hem de marka çalışmaları tüm hızıyla devam ettiği açıklandı. Markalaşma sürecinin tamamlanması 2020’nin ilk yarısında bitirmiş olacak. Haziran ayının sonu Temmuz ayının başı gibi de global anlamda markanın ismini duymuş olacağız.

Cumhurbaşkanı Yakından İlgileniyor

Yerli otomobili gündeminde en yoğun şekilde tutan isimlerden bir tanesi de Cumhurbaşkanı Erdoğan. Hemen hemen katıldığı her basın toplantısında yerli otomobil hakkında açıklamalarda bulunan Erdoğan’ın en son yaptığı açıklamalar ile birlikte de birçok kişinin kafasında yer alan soru işaretlerini giderdiği görüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan yerli otomobil açıklamaları, önümüzdeki 3 yıl içerisinde tüketiciler ile buluşacağı yönünde oldu. Kocaeli üzerinde yapılacak olan fabrika ile birlikte yerli aracın seri üretime geçileceği ve bu sayede birçok sürücünün yerli aracı kullanacağı açıklandı. Geçtiğimiz günlerde de bazı basın yayın organlarında fabrikanın 2022 senesinde faaliyete geçeceği ve an itibariyle de üretime başlanacağı açıklanmıştı. Her iki açıklamanın da yerli otomobilin önümüzdeki 3 sene içerisinde sürücüler ile buluşacağı tescillenmiş oldu. Yerli otomobil ile alakalı gelişmeleri sizler ile paylaşmaya an ve an devam edeceğiz.

Exit mobile version