Site icon Dijital Tekerlek

Yerli Otomobile Yerli Eğlence Sistemi: DAIICHI

Yerli Otomobile Yerli Eğlence Sistemi: DAIICHI 2

%100 Türk sermayesi ile üretilen ve kurulan DAIICHI Elektronik; yerli otomobil için teknolojik alt yapıyı, elektronik sistemleri ve gösterge panellerini üretmek için de en büyük adaylar arasında.

Firma, daha öncesinde Tofaş, Ford Otosan, Hyundai, GM, Szuki, Temsa, Karsan, BMC, Mitsubishi, Volkswagen gibi markalarla yaptığı iş birlikleri ile tanınıyor.

DAIICHI Elektronik, sürücü ve yolcu konforunu artıracak teknolojiler üzerine çalışmalarını devam ettirmektedir. Bununla beraber firma sürüş güvenliği, multimedya sistemleri, hoparlörler ve geri dönüş kameraları gibi teknolojilerin altına da imza atıyor.

Dijital Tekerlek | Instagram

Bursa’da bulunan AR-GE tesisinde Türk mühendisler tarafından geliştirilen teknolojik ürünleri pek çok marka ve ülkeye sunan firma; Türkiye, Çin, İtalya, Hindistan, Brezilya ve Özbekistan gibi 6 ülkede de faaliyet göstermektedir.

DAIICHI Elektronik Genel Müdürü Ömer Tunç Akdeniz, araç içi sistemler alanında global markalarla başarıyla rekabbet etmekten ve alınan projelerden ötürü Türkiye’nin adını duyurmaktan gurur duyduklarını dile getirdi. Yerli otomobilin teknolojik alt yapısını, elektronik sistemlerini ve gösterge panellerini geliştirmek için ise adaylar arasında olduklarını sözlerine ekledi.

Exit mobile version