Site icon Dijital Tekerlek

Yenilenen BMW X3 güncel dış görünümünü gösteriyor

Yenilenen BMW X3 güncel dış görünümünü gösteriyor 8

Yenilenen BMW X3 modelinin görünüşü İspanyol basınına sızdırıldı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

BMW tarafında oldukça sevilen X3 modeli alacağı güncelleme ile birlikte gündeme geliyor. Bununla birlikte model sızan görsellere göre daha keskin bir görünüme kavuşuyor.

Yenilenen BMW X3 tasarımı

Yenilenen crossover modelinin ön farları daha köşeli bir tasarıma sahip görünüyor. Bununla birlikte model arka tarafta da farlarında ve tamponunda değişikliklere sahip. Ayrıca yenilenen model çok küçük stil ayarlarına sahip. Dış tarafta büyük bir stil revizyonunun olmadığını görmek şaşırtıcı değil. Çünkü model oldukça güncel bir tasarım diline zaten sahipti.

İç taraf ile ilgili şimdilik herhangi bir sızıntı yok. Bununla birlikte modelin iç tasarımında beklentiler iDrive 8 yazılımının bulunması yönünde. Fakat bilgi-eğlence sistemi için modelin BMW İşletim Sistemi 7 ‘yi koruyacağı görüşleri de bir hayli yaygın.

Modelin motor seçenekleri tarafında henüz bir bilgi mevcut değil. Baktığımız vakit model halihazırda 2.0 litrelik turbo şarjlı dört silindirli motor ve 3.0 litrelik turbo şarjlı motor seçeneğine sahip.

Sızan görsellere baktığımız vakit iX3 elektrikli crossover modeli için stil güncellemesi oldukça yakın. Bununla birlikte model kamuflaj altında görülen detaylar ile birlikte; X3 LCI modelinin arka tarafta yeniden tasarlanan sahte difüzör ve muhtemelen yeniden tasarlanan egzoz uçlarına sahip olması beklenmekte.

Son olarak modelin resmi olarak ne zaman tanıtılacağı bilinmemekte.

“2022 Honda Civic sonunda resmi olarak tanıtıldı” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version