Site icon Dijital Tekerlek

Yeni Volkswagen Tiguan gelecek hafta tanıtılacak

Yeni Volkswagen Tiguan gelecek hafta tanıtılacak 11

Volkswagen tarafının oldukça çok sevilen modeli, Volkswagen Tiguan yenilenen hali ile haftaya tanıtılacak. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Volkswagen geçtiğimiz yılın ortasında yenilenen Tiguan modeli üzerinde çalışmaların devam ettiğini açıklamıştı. Bununla birlikte modelin resmi lansmanının bu ay gerçekleşmesi bekleniyor. Ayrıca model ilk kez coupe tarzı Tiguan X versiyonuna da kavuşacak. Fakat kullanıcıların bir çoğu modelin tasarımından veya performansından ziyade yedi kişilik versiyonunun olmayacağını merak ediyor.

Uzun bir bekleyişin ardından Volkswagen geniş SUV modelini ne zaman sunacağını açıklıyor. Bununla birlikte yenilenen Volkswagen Tiguan modelini resmi olarak 12 Mayıs Çarşamba günü sunulacak.

Normal Tiguan modelinin ilk tanıtımı 2007 yılında gerçekleşmişti. Bununla birlikte on yılın ardından marka Allspace’yi sahneye çıkarmıştı. Fakat normal Tiguan modeli çok daha fazla tercih edilerek altı milyondan fazla sattı. Kullanıcıların artık modellerde aradığı seçeneklerin değişmesi ile birlikte Volkswagen tarafı da modeli yenileme ve güncellemeye ihtiyacı duydu.

Normal Tiguan modelinin yeni tasarım detayları alarak Allspace tarafından bazı yerlerde ayrışması beklenmekte. Belirtmek gerekir ki önceden Allspace modeli normal modelden kaputunda sahip olduğu detay ile ayrılıyordu.

Yakında piyasaya sürülmesi beklenen Allspace, Avrupa pazarında ulaşılabilen normal Tiguan modelinden; 22 santimetre daha uzun. Bununla birlikte Volkswagen tarafı model ile ilgili; “gelişmiş teknik özellikler bekleyebileceğimizi söylüyor: yeni kontrol ve destek sistemleri daha da fazla rahatlığı garanti ediyor. MIB3 bilgi-eğlence sistemi sayesinde çok çeşitli çevrimiçi tabanlı hizmetler ve işlevler.” 

Modelin standart olarak 8″ boyutunda bir ekranla gelmesi bekleniyor. Elbette 10.25″ boyutunda ekranın opsiyon listesinde bulunması bekleniyor. Bununla birlikte modelde kablosuz şarj ünitesi, çoklu cihaz eşleştirme özelliği ve ambiyans aydınlatması gibi detayların bulunması bekleniyor.

“2022 Renault Megane E-Tech elektrikli SUV modelinin iç mekanı tanıtıldı” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version