Site icon Dijital Tekerlek

Yeni Volkswagen Passat Alltrack

Yeni Volkswagen Passat Alltrack 1

Volkswagen markasının Golf ve Beetle’dan sonra dünyaca en popüler modeli olan Passat’ın tamamen değişen altyapısı ve yeni çizgileri ile Alltrack versiyonu Almanyada satışa sunuldu.

Ülkemizde Passat Variant olarak satılan modelin daha yüksek ve crossover çizgiler taşıyan versiyonu olan Yeni Passat Alltrack normal şebekeden de şarj edilebilen elektrikli, hibrit ve dört tekerden çekişe sahip motor çeşitleri barındırıyor.

Kokpitte yer alan dijital ekran istenildiği gibi özelleştirilebilirken, Apple Car Play ve Android Auto altyapısına sahip multimedya sistemine SIM kart takılarak aracın her zaman çevrimiçi kalması da sağlanabiliyor.

Yeni Adaptif Hız Sabitleme Sistemi, aracı güvenli bir şekilde götürürken aynı zamanda trafik levhalarını okuyarak hız limitlerinde kalıyor, viraj ve kavşaklara geldiğinde ise gerekli ayarlamaları otomatik olarak yapabiliyor.

Daha kısa fren mesafesi sunan Yeni Passat Alltrack yaya izleme özelliği ile daha fazla güven sunuyor. Ayrıca cep telefonu ile de eşleştirilebilen araca girmek ve çalıştırmak için kontak anahtarı taşımanıza da gerek kalmıyor.

Ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı henüz netlik kazanmadı.

Exit mobile version