Site icon Dijital Tekerlek

Yeni Toyota Supra manuel şanzımana kavuşuyor

toyota-supra-dijitaltekerlek

Toyota Supra

Yeni Toyota Supra için altı ileri manuel şanzımanlı kurulumun üretileceği onaylandı. Detaylara gelin birlikte göz atalım.

Toyota, ilk tanıtıldığı günden bu yana devam eden Yeni Toyota Supra modeli için manuel şanzıman isteği karşısında sonunda boyun eğdi. Bununla birlikte Japon otomobil üreticisi, kullanıcıların isteklerini yerine getireceğini onayladı.

Büyük bir merakla beklenen manuel şanzıman, 2019 yılından bu yana satışta bulunan modelin tek şanzıman seçeneği olan; sekiz vitesli tork konvertörlü otomatik şanzıman ile beraber seride yerini alacak. Toyota tarafının resmi internet sitesinden paylaşılan blog yazısı ile paylaşılan üçlü pedal ve kırmızı Supra rozeti ile beraber; manuel versiyonların kırmızı rozetler ile ayırt edilebileceğini söylemek mümkün.

Konu ile ilgili olarak açık kalan bir kapınında mevcut olduğunu belirtmek gerekiyor. Modelde manuel şanzımanın hangi motor ile birlikte kullanılacağı henüz belli değil. Dört ve altı silindirli olmak üzere iki farklı motor seçeneğine sahip olan modelin; her iki motor seçeneği içinde manuel şanzımana kavuşup kavuşmayacağına ilişkin net bir bilgi paylaşılmadı.

Son olarak söylenti olarak devam eden yüksek performanslı Toyota Supra GRMN modeline ilişkin herhangi bir bilgi henüz mevcut değil.

“Mercedes Vision EQXX 1000 kilometrelik hedefe ulaştı”

Exit mobile version