Site icon Dijital Tekerlek

Yeni Suzuki Vitara’nın Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Yeni Suzuki Vitara’nın Türkiye Fiyatı Belli Oldu 2

Her geçen gün yapmış olduğu yenilikler ile birlikte popülerliğini arttıran Kompakt SUV sınıfı, üreticileri ile birlikte daha çok çalışmaya bu sayede de yenilenmeye devam ediyor. Yeni tasarım ile birlikte satışa çıkan Yeni Suzuki Vitara Türkiye fiyatı belli oldu. Hem özelliklerini hem de sizler için fiyatını değerlendireceğiz.

Yeni Suzuki Vitara Özellikleri

Son yıllarda popülerliğini iyice arttıran ve Kompakt SUV sınıfı olarak bilinen Suzuki araçlar her geçen gün daha fazla iç hacmini büyüterek müşterilerine öyle sunulmaktadır. Bu sınıf içerisinde sevilen modellerin en başında Vitara modeli geldiği artık kesinleşmiş durumda. Bunu bilen yöneticiler Suzuki Vitara ile ilgili bir operasyon geçirerek özelliklerini en iyi şekilde geliştirmeye çalışmaktadır. Yeni sürüm ile hem sürüş keyfinizi iki katına çıkaran Suzuki araç donanımında da tüm teknoloji özellikleri ile yeni araç sisteminde tüketicilere sunulmaktadır. Aracın dış görünüşünü eski model ile kıyasladığımızda herhangi bir farklılık görünmezken ön ızgarayla birlikte, ön tampon ve led ışıklar araçta farklılıklardan nasibini almış olmaktadır. Aracın iç donanımında 4.2 büyüklüğünde LCD yol ekranı, 10.1 inçlik eğlence ekranı ve yeni analog saat oldukça iddialı bir görünüm sunmaktadır. Aracın yeni tasarımı ile birlikte araca eklenen çift sensörlü Fren Destek Sistemi (DSBS) hız sabit sistemi ve trafik işareti tanımlama sistemi gibi aracın hayatını etkileyecek nokta atışlar aracın donanımında mevcut olmaktadır.

Yeni Suzuki Fiyatları

İki farklı paketler ile satışa çıkan ve aracı dört çeker özelliği ile satın almanızın sağlanması mümkün olan Suziki araç için 1.4 litrelik benzinli motorla gelen araç 140 beygir güç ve 220 Nm tork üretmesiyle bilinmektedir. 6 ileri tam otomatik şanzımanıyla satın alınabilecek aracın ülkemizdeki fiyatı yaklaşık oalrak 156.900 Tl olarak bilinmektedir. Araç için diğer satın alma seçenekleri şu şekildedir;

Exit mobile version