Site icon Dijital Tekerlek

Yeni Smart #1 Brabus tamamen elektrikli sportif bir SUV!

Brabus görünümlü yeni Smart #1 Brabus sportif duruşu ile kullanıcılara sunuldu. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Alman tuner imzalı performan odaklı Smart #1 Brabus, Mercedes-Smart ilişkisini yansıtmaya devam ediyor. Bununla birlikte Daimler ve Geely’nin marka olarak ortaklığını da simgeleyen otomobil dikkatleri çekmeyi başardı.

Yeni Smart #1 Brabus teknik özellikleri

Geely SEA platformu üzerine inşa edilen model, her aksta birer tane olmak üzere çift elektrikli motora sahip. Bununla birlikte 422 beygir güç üreten otomobil, 543Nm tork değerine sahip. Otomobil bu güç çıktıları ile beraber 100 km/s hıza yalnızca 3.9 saniyede ulaşabiliyor.

Çin menşeili test merkezlerinde yapılan testlere göre otomobil 500 kilometre menzile sahip. Otomobilin 66 kWh pil paketleri kullanılmaya devam edilirken; Brabus versiyonunun sportif çıktıları ile beraber, menzil noktasında düşüşe gitmesi bekleniyor. Bununla birlikte şarj etme kapasitesi olarak 150kW şarj desteği kullanıcılara sunulacak. Ayrıca otomobil Eco, Comfort, Sport ve Brabus sürüş modları ile kullanılabilecek.

İç yaşam alanı

Sportif duruşu iç yaşam alanında da yansıtmaya devam eden otomobil, deri ve mikro fiber detayları ile tasarımını tamamlıyor. Bununla birlikte koltuk başlıkları ve bir çok noktada kırmızı dikiş detayları bizleri bekliyor. Üç direksiyonlu Brabus direksiyon simidi, 10″ boyutunda dijital gösterge paneli ve 12.3″ boyutunda bilgi-eğlence sistemi kullanıcılara sunuluyor.

“2023 BMW X7 yeni detayları ile bizlerle!”

Exit mobile version