Site icon Dijital Tekerlek

Yeni Skoda KAROQ daha çarpıcı bir hale geliyor

Dört yıl önce tanıtılan Skoda KAROQ modeli aldığı geliştirmeler ile birlikte yeniliyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Tasarım dilini genel anlamda evrimleştiren Skoda, kullandığı sürdürülebilir materyaller ile dikkatleri çekmeye devam ediyor. Bununla birlikte makyajlanan KODIAQ modelinin ardından iyileştirilme sırası KAROQ modelinde. Halihazırda markanın en çok tercih edilen modellerinden olan KAROQ, yarım milyondan fazla satış adedi elde ederek markanın büyümesine önemli ölçüde katkı sağladı.

Yeni Skoda KAROQ tasarımı

Yenilenen model güncel tasarım diliyle oldukça çekici bir hale geliyor. Bununla birlikte modelde yenilenen unsurlar şu şekilde; daha geniş altıgen ön panjur, daha ince ön-arka far grubu, aerodinamik olarak optimize edilen alaşım jantlar, ön tamponda hava girişleri ve yeni arka spoyler. Tüm bu unsurların kullanımıyla modelde daha şık görünürken teknik tarafta da yüzde 9’luk bir iyileşme sağlanıyor.

Full-LED Matrix farlara sahip olan model geliştirilmiş asistan sistemleriyle birlikte yeni teknolojileri de kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor. Bununla birlikte iç yaşam alanında sürdürülebilir malzemeler ve konfor bulunuyor. Yeni opsiyonel Eco paketi ile model vegan ve geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılan koltuk döşemelerine sahip. Ayrıca LED ambiyans ışıklandırmaları ve araç içerisindeki yeni dekoratif detaylar ile modelin görsel anlamda da oldukça doyurucu olduğunu belirtmek gerek.

Yenilenen KAROQ’da artık sürücü koltuğunun yanı ıra ön yolcu koltuğu da elektrikli olarak ayarlanabiliyor. Bununla birlikte 10.25″ boyutunda olan Sanal Kokpit ile tercih edilebilen modelde; merkezi dokunmatik ekran sayesinde bir çok fonksiyon direkt olarak kontrol edilebiliyor. Ayrıca modelin bagaj alanına baktığımızda ise 521 litrelik bir alan bizleri bekliyor. Bu alan koltukların katlandığında 1,630 litre hacme sahip oluyor.

Yeni Skoda KAROQ teknik özellikleri

Ülkemizde Aktif Silindir Teknolojisine sahip 1,5 TSI 150 PS motor ve DSG Otomatik Şanzıman ile sunulacak yenilenen KAROQ, geniş iç hacmi, yüksek seviyede pratikliği ve dikkat çekici tasarımıyla SUV segmentindeki en iddialı modellerden biri olmaya devam etmeyi hedefliyor.

Özellik1.5 TSI 150 PS ACT
Silindir Sayısı4
Silindir Hacmi(cc)1498
YakıtBenzin
Şanzıman7 ileri DSG
Maks. güç [PS]150
Maks. tork [Nm]250
Maks. hız (km/h)206
İvmelenme (0-100 km/h)8,8
Ortalama yakıt tüketimi (lt / 100 km)5,4

“2023 BMW XM konsepte bağlı kalacak”

Exit mobile version