Site icon Dijital Tekerlek

Yeni Skoda Fabia Monte Carlo için 15 Şubat işaret ediliyor

Yeni Skoda Fabia Monte Carlo, yeni Mk4 Fabia modelinin Monte Carlo varyantı olarak tanıtılacak. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Mk4 Fabia Monte Carlo varyantına ilişkin resmi teaser görüntüleri kamuoyu ile paylaşılıyor. Bununla birlikte modelin daha performanslı olan vRS varyantına sahip olmayacağı da doğrulandı.

Yeni Skoda Fabia Monte Carlo tasarımı

Yayınlanan görüntülere baktığımızda; siyah tavanı, siyah aynaları ile siyah-kırmızı uyumu tercih ediliyor. Bununla birlikte modelin iki tonlu bir dış tasarım ile kullanıcılara ulaştırılması da oldukça yüksek ihtimal. Ön tarafta yeni bir ön rüzgarlık ile siyah bir ızgara çerçevesi bulunmakta. Arka difüzörde, yan eteklerde ve pencere çerçevelerinde de siyah detaylar kullanılmaya devam ediyor. Ayrıca kanatlarda bulunan Monte Carlo rozetleri de gözlerden kaçmıyor.

İç yaşam alanında da siyah-kırmızı kombinasyonu kullanılmaya devam ediliyor. Bununla birlikte ön paneldeki kırmızı şerit, kapılarda kullanılan detaylar ve orta konsol çevresinde kırmızı detaylar ile bütün bir görünümü destekliyor. Ayrıca modelde sportif üç kollu sportif bir direksiyon simidi kullanılıyor.

Bilgi-eğlence sisteminin kontrolü diğer Fabia modellerinde de gördüğümüz, 9,5″ boyutundaki dokunmatik ekran aracılığıyla sağlanıyor. Ayrıca bu ekranda görülen Monte Carlo logosu da bir diğer güzel detay.

Teknik özellikleri belli mi?

Modelin iç yaşam alanına ilişkin görsele baktığımızda; manuel vites kolu dikkatlerden kaçmıyor. Bununla birlikte modelin, Fabia modelinde kullanılan en güçlü ünite olan 110 beygirlik, 1.0 litrelik üç silindirli turbo benzinli motordan güç alması oldukça yüksek ihtimal.

Skoda, Monte Carlo varyantını ilk olarak 11 yıl önce tanıtmıştı. Mk2 Fabia ile tanıtılan özel varyant ilk günden beri her nesilde en sportif donanım seviyesi olarak kullanıcılara sunulmuştu.

Son olarak yeni Fabia Monte Carlo modelinin tanıtımı için Skoda, 15 Şubat tarihini işaret ediyor.

“Land Rover Defender modeline Chelsea Truck Company dokunuşları”

Exit mobile version