Site icon Dijital Tekerlek

Rolls-Royce Phantom Tempus Koleksiyonu için, Evrenin Sonsuzluğundan Esinlenilmiş!

Rolls-Royce Phantom Tempus Koleksiyonu için, Evrenin Sonsuzluğundan Esinlenilmiş! 16

Başka bir gün, başka bir muhteşem ve eşsiz Rolls-Royce modeli. Yalnızca 2021’de, Rolls-Royce Phantom ‘Iridescent Opulence’ ve nadir Koa ağacından hazırlanmış bir iç mekana sahip tek seferlik Phantom’un ortaya çıktığını gördük ve 2020’de markanın müşterileri tarafından sipariş edilen çarpıcı modeller listesine ekledik.

Listeye eklenen, bu sınırlı sayıda 20 Phantom’a uygulanan gerçekten zengin dokunuşlara sahip büyük Phantom Tempus Koleksiyonu. Rolls-Royce, bu yeni tasarım konseptinin “astronomik olaylar ve evrenin sonsuz erişimiyle” birlikte zamanın kendisinden ilham aldığını söylüyor.

Rolls-Royce Phantom Tempus görkemli kabini küçük bir şehir manzarası gibi!

Görsel değişikliklerin çoğu, iç mimarların bir pulsarı temsil eden büyüleyici bir tavan döşemesi eklediği kabinde bulunuyor. Rolls-Royce’a göre astronomide, bir pulsar, son derece düzenli darbelerle elektromanyetik radyasyon yayarken gezegenimizden yaklaşık 280 ışıkyılı uzaklıkta gizlenen beyaz-sıcak bir yıldız türüdür.

Stilistler, gösterge panelini Donmuş Zaman Akışı adını verdikleri bir sanat eserine dönüştürdüler. Bir pulsarın rotasyonel dönüşünün 100 milyon yıllık dönemini temsil etmek için 100 ayrı kolonun öğütüldüğü tek bir alüminyum kütük bulunuyor. Rolls-Royce ayrıca, müşterilerinin zamandan ve sinir bozucu sınırlamalardan özgür olduğunu belirtmek için gösterge tablosundan saati çıkarmış…

Torpidoyu açtığınızda ve Albert Einstein’dan bir alıntı okuyabilirsiniz: “Geçmiş, şimdi ve gelecek arasındaki ayrım yalnızca inatla ısrarcı bir yanılsamadır.”

Etkileyici bir tasarımla karşı karşıyayız

Görsel olarak araç , Tempus, Kairos Mavisi adlı yeni bir renkle karakterize edilen nispeten ince bir görünüme sahip. Rolls-Royce, özel olarak sınırlı sayıda üretilen modelin karanlığı ve mekanın gizemini somutlaştırması için yaratıldığını belirtiyor. Doğru ışıkta bakıldığında gökyüzünde yıldızlar gibi parlayan mavi mika pullarına sahip ki bu gerçekten etkileyici. Cüzdanı kalın olan müşterilerden biriyseniz, tabana evlilik yıl dönümleri gibi bir tarih ve konum işleyerek Spirit of Ecstasy amblemini özelleştirme hakkına da sahip olduğunuzu belirtmek isterim…

Rolls-Royce, her Tempus’a, masasında elle boyanmış bir pulsar bulunan özel yapım bir şampanya sandığı ile teslim edecek. Şampanya, havyar, dört flüt ve bir sedef havyar kaşığı saklayıp soğutacak kadar da büyük bir alandan bahsediyoruz.

Dış uzay teması motor bölmesinde devam etmiyor, bu nedenle kaputun altında bir Rolls-Royce Trent turbofan bulmayı beklemeyin. Normal üretim Phantom gibi, Tempus da zahmetsizce 563 beygir gücü ve 900 Nm tork üreten ikiz turboşarjlı, 6.8 litrelik V12 motorla çalışıyor. Arka tekerlekleri, navigasyon verilerini analiz ederek ne zaman yukarı veya aşağı vites değiştirme zamanının geldiğini söyleyen sekiz ileri otomatik şanzıman aracılığıyla döndürüyor.

Rolls-Royce Motor Cars CEO’su Torsten Müller-Ötvös, Phantom’un zirve bir ürün olduğunu , bu nedenle bir koleksiyon araba üretmek her zaman kendileri ve müşterileri için son derece önemli bir an olduğunun altını çiziyor.

Exit mobile version