Site icon Dijital Tekerlek

Yeni Porsche 911 GT3 Modeli 16 Şubat’ta tanıtılacak

Merakla beklenen 992. nesil Yeni Porsche 911 GT3 modeli 16 Şubat tarihinde tanıtılacak. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Porsche markasının yüksek güçlü performans arabalarının yer aldığı 911 serisinin en genç olacak yeni üyesi yolda. Bununla birlikte  Alman otomobil üreticisi model için 10 günlük bir geri sayımın reklamını yapan bir teaser yayınladı. Ayrıca Porsche, gizemli aracın kanat kısmını gölgeli bir görsel de paylaştı.

Yeni Porsche 911 GT3

Teknik özellikler tarafında beklentiler 4.0 litrelik 493 beygir gücündeki motor ile 6 ileri manuel şanzıman kombin edileceği yönünde. Ayrıca PDK şanzıman seçeneği de mevcut olacak. Elbette bu tahminlerin doğrulunu ilerleyen günlerde resmi duyuruların yapılmasıyla öğrenebileceğiz. Bazı iddiaların modelin kamuflajsız test edildiği bu yüzden tasarım tarafının az çok bilindiği yönünde. Fakat dediğimiz gibi resmi tanıtım gelmeden maalesef net bir şey söyleyemiyoruz.

Yeni Porsche 911 GT3

Porsche markası geçtiğimiz Aralık ayında GT3 Trophy modelini de duyurmuştu. Ayrıca geçtiğimiz önce 911 GT3 için düzenlenen basın toplantısı; yukarda düşünülen tasarım düşüncesinin doğru olma ihtimalini arttırıyor.

Sonuç olarak büyük gün 16 Şubat seveni çok olan modelin tanıtımı için sabırsızlanıyoruz. Yeni çıkacak olan modelinin detaylı yazısına ilerleyen günlerde ulaşmak için bizi takipte kalın.

2021 Porsche Taycan Turbo S özelliklerinin anlatıldığı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version