Site icon Dijital Tekerlek

Yeni Opel Insignia’nın Tasarımları Ortaya Çıktı

Yeni Opel Insignia’nın Tasarımları Ortaya Çıktı 2

Yeni modeliyle birlikte araba piyasasını sarsacak bir tasarım ile girecek olan yeni İnsignia’nın, tanıtımından önce fotoğrafları ortaya çıktı. Makyajlanarak yeni tasarımına kavuşan İnsignia’nın detaylarını sizler için yazımızda inceleyeceğiz. Alman üretici devi Opel, en lüks araçlarından biri olan İnsignia’nın yeni makyajlanmış halini beklenen tarihten önce yayınladı. Önümüzdeki ay Bürüksel Otomobil Fuarı’nda düzenlenecek lansman ile tanıtılacak olan İnsignia’nın belli bir kısmı bu önümüzde ki ayı beklemeden vatandaşlara sunuldu.

Yeni İnsignia’nın Tasarımları

Kendi bünyesinde yaptığı küçük makyaj operasyonları ile yeni bir görünüme sahip olan İnsignia’nın lansmanı yapılmadan birçok kişi tarafından merak edildiği bilinmektedir. Ufak dokunuşlar ile ön tarafta ki görünümü yenileyen Opel, geçtiğimiz aylarda çıkardığı Yeni Corsa’daki tasarıma benzetmeye çalışmış. İnsignia’nın ön yüzünde domine eden ızgara ve üzerinde ki logo sayesinde tasarım değiştirilmiş. Aracın ön tamponu baştan aşağı yeniden tasarlanarak araca girişi olan hava boşluğunun hacmi daha da genişlettirilmiş. Eski modeline kıyasla ek olarak yeni sis farlarının yanında ev sahipliği yapan dikey hava girişleri konulmuş.

Arka tarafına baktığımızda ise eski tasarımı ile pek çok fark yok desek de araçta bulunan difüzör yenilenmiş durumda. Köşeli bir şekilde tasarıma sahip olan alan krom egzoz çıkışları ile süslenerek yenilenme geçirmiş. Bunların dışından dış tasarımında göze çarpan keskin bir yenilik görünmese de Opel, Yeni İnsignia’nın daha çok coupe benzeri bir araç olacak şekilde lansmanını yapacak.

İç Donanım Hakkında Bilgi Yok

Önümüzde ki ay yapılacak tanıtım öncesinde dış görünümü hakkında birkaç fikir oluşmamıza fırsat veren Opel, aynı durumu iç donanım için sağlamadı. Aracın iç donanımı konusunda keskin bilgilerimizin olmadığını söyleyebiliriz. Opel’in yapmış olduğu bu hareketi kendi içinde oluşturduğu reklam hareketi olarak değerlendiriyoruz. Yeni İnsignia’nın zaten üretiminin en başından beri birçok kişiyi heyecanlandırdığını bildiğinden araç için belli bölgelerde merak duyusunu arttırmanın reklam ve ilgi anlamında daha da büyüyeceğini düşünüyor. İç donanımın şuan ki mevcut kasadan üst düzey farklılık olmayacağını düşünüyoruz, bu yüzden beklentilerinizi en minimumda tutmakta fayda olduğunu düşünüyoruz. İç donanım hakkında bildiğimiz tek yenilik; aracın yeni bir kablosuz şarj sistemi getireceği ve bilgi – eğlence sisteminin yenileceğini sizlere söyleyebiliriz.

2020 Opel İnsignia’nın motor hacminde ise pek bir değişikliğe gidilmeyeceğini şuan ki paketler üzerinden satışa sunulacağı gelen bilgiler arasında. Makyajlı İnsignia GSi’de ise 264 beygirlik 2.0 litre turbo motorun kullanıma devam edeceğini düşünüyoruz. Bu konu ile ilgili olarak kesin paket terimleri önümüzde ki ay gerçekleşecek tanıtım ile sürücülere sunulabilir.

[responsive-slider id=5731]

Exit mobile version