Site icon Dijital Tekerlek

Yeni Opel Astra L nasıl görünecek ?

Yeni Opel Astra L nasıl görünecek ? 3

Ülkemizde oldukça çok tercih edilen Opel Astra modeli yeni bir görünüme kavuşmak için bekliyor. Modelin yeni tasarımı ile ilgili olan bilgilere gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Yeni Peugeot 308 ve Volkswagen Golf 8 modellerinin ardından gözler Yeni Opel Astra modelini aramakta. Fakat Yeni Opel Astra L modelinin tanıtımına bir kaç aydan daha fazla zaman var. Bununla birlikte modelin casus fotoğraflar ışığında dijital ortamda hayal edilen hali bizlerle.

Geçtiğimiz günlerde görüntülenen Astra modelinin kamuflajlı hali sonrasında bir tasarımcı tarafından; dijital ortamda kamuflajsız hali görsellerde olduğu gibi yansıtılmakta. Bununla birlikte doğruluk oranının bulunduğu düşünülen hayali tasarım bizlerle buluşmakta.

Aracı iç kısmı ile alakalı henüz bir görüntü mevcut değil. Fakat C hatchback segmentinin rekabetçi ortamında hayatta kalabilmesi için Astra tarafından oldukça güzel bir iç tasarım beklenmekte.

Modelin tahmini tasarımına göz attığımız vakit ise Mokka modeli ile gördüğümüz markanın yeni tasarım dili bu modelde de yer almakta. Ayrıca tasarım çizgileri konusunda da keskinliği ile birlikte model oldukça güncel bir tasarıma sahip.

Yeni Opel Astra L motor tarafında nasıl olacak ?

Model motor tarafında 1.6 litrelik turbo benzinli bir motor ile kombine edilmesi planlanan elektrikli bir motor ile üretilmesi beklenmekte. Ayrıca model OPC versiyona da sahip olarak plug-in hibrit bir motor sistemine sahip olması bir diğer beklenti. Bu versiyon ile modelin 300 beygir civarında bir güç üretebilmesi planlanmakta.

Son olarak modelin tamamen elektrikli bir versiyonunun da gelmesi çok yüksek ihtimal.

2021 yılının en iyi süper sedan modelleri

Exit mobile version