Site icon Dijital Tekerlek

Yeni nesil Nissan Z nakliye esnasında görüntülendi

Yeni nesil Nissan Z nakliye esnasında görüntülendi 9

Uzun süredir merakla beklenen Nissan Z Proto konsept otomobilinin üretim versiyonunu görüntülendi. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Nissan Z Proto konsepti ile çok sevilen modeli tekrar canlandıran markanın yeni üretim modeli görüntülendi. Bununla birlikte paylaşılmakta olan görsellere baktığımız vakit modelin konsept ile benzerliği oldukça başarılı görünmekte. Zaten beklentiler de bu benzerliğin yüksek olması yönünde idi. Nissan tarafı modeli uzun süredir oldukça gizemli bir şekilde geliştirmekte idi. Fakat model sonunda bizlerin karşısına resmi olmasa dahi çıktı.

Henüz çok yeni olan ve Nissan Arabia isimli Instagram gönderisi içersinde paylaşılan görseller ile yeni modeli görme şansına sahip olmaktayız. Fakat belirtmek gerekir ki bu görseller marka tarafından resmi olarak paylaşılan görseller değil. Bu yüzden modelin bu şekilde görüneceğine dair resmi bir onaya sahip değiliz.

Paylaşılan görsellerin ne kadar süre aktif kalacağına dair hiçbir fikre sahip değiliz. Belki de görseller bir süre sonra silinecek.

Paylaşılan Nissan Z görselleri neler içeriyor ?

Görsellere göz attığımız vakit 400Z olarak isimlendirilen modelin dışı oldukça detaylı görünmekte. Ayrıca modelin burun, kuyruk ve iç kısmı görsellerde net bir şekilde görünmekte. Bununla birlikte modele dışardan baktığımız vakit gerçekten prototip olarak gösterilen modele bir hayli benzediğini belirtmek gerekir.

Dikkati çeken kırmızı reflektörler, ufak dudak spoileri gerçekten ufak ama tatlı detaylar olarak gözlere çarpmakta.

Prototipin modelden farkına baktığımız vakit ise şüphesiz ilk olarak kullanılan plastik oranının değiştiği gözlere çarpmakta. Üretim modeli daha fazla plastiğe sahip görünmekte. Ayrıca göstergelerin yer aldığı kısımda da bir nebze farklılıklar göze çarpmakta. Bununla birlikte modelde otomatik bir şanzıman görülmekte. Fakat marka tarafından resmi bir açıklama yapılmadığını için detaylı seçeneklerin bilgisine sahip değiliz.

Motor tarafında modelin 3.0 litrelik V6 motor ile gelmesi beklenmekte. Bu motor Infiniti Q60 modelinde de kullanılmakta idi. Ayrıca modelin 400 beygir güce sahip olması beklenmekte.

Son olarak belirtmek gerekir ki oldukça önemli olan bu sızıntı görsellerin paylaşıldığı Instagram gönderisinin silinmesi hiç sürpriz olmaz. Ayrıca belirmek gerekir ki görseller marka tarafından yayınlanan resmi görseller değil.

Nissan GT-R modellerinin hikayesi

Exit mobile version