Site icon Dijital Tekerlek

Yeni nesil Mercedes E-Serisi test halindeyken görüntülendi

Yeni nesil Mercedes E-Serisi yoğun kamuflajlı olarak test edilirken kameralara yakalandı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Önümüzdeki bir kaç yıl içerisinde piyasaya sürülmesi beklenen yeni nesil E-Serisi için testler başladı. Bununla birlikte ilk kez kameralara yakalanan model yoğun kamuflajı ile bizlerle. Modelin yeni nesil C-Serisi ve S-Serisi ile tanıştığımız yeni nesil tasarım diline kavuşması bekleniyor.

Yeni nesil Mercedes E-Serisi tasarımı

Model ön taraftan daha klasik bir duruşa sahip olan; S-Serisine nazaran daha sportif bir görünüme sahip. Bununla birlikte yoğun kamuflaj nedeniyle modelin bir çok detayını göremesek de; önceki nesle göre daha alçak olan ön tampon gözlere çarpıyor. Farlar ise çift S-Serisi’ninkilerle benzer bir konumda, aynı hizada.

Genel olarak daha uzun bir omuz çizgisine sahip olan modelin kapılarında da swoopy tasarım çizgileri dikkatleri çekiyor. Bununla birlikte daha iyi bir aerodinamik tasarım için modelde, gövde ile aynı hizada bulunan elektrikli kapı kolları da mevcut. Arka taraftan ise model geniş duruşunu korumaya devam ediyor. İç yaşam alanı tarafında detaylı bir görsel bulunmazken; yeni nesil MBUX bilgi-eğlence sisteminin model ile sunulması oldukça yüksek ihtimal.

Teknik özellikleri nasıl olacak?

Modelin motor tarafında benzinli ve dizel motorlar ile eşleştirilen plug-in hibrit versiyonlar ile tamamen elektrikli bir versiyonun da kullanıcılara sunulması oldukça yüksek ihtimal. Bununla birlikte yeni nesil AMG E 63’ün 4.0 litrelik çift turbo V8 ile sunulması oldukça düşük ihtimal.

Yüksek ihtimalle model ilk etapta sedan olarak satışa sunulacak. Sedan modelin ardından ise station wagon, coupe ve cabrio versiyonlarında ürün gamına eklenmesi bekleniyor.

“Hidrojen yakıtlı bir hot hatch: Yeni Toyota GR Yaris H2”

Exit mobile version