Site icon Dijital Tekerlek

Yeni nesil Mercedes-Benz C-Serisi Cabriolet görüntülendi

Yeni nesil Mercedes-Benz C-Serisi Cabriolet görüntülendi 11

Yeni nesil Mercedes-Benz C-serisi Cabriolet modeli kamuflajlı olarak ilk kez görüntülendi. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Mercedes tarafının yılın başında C-Serisi sedan ve vagon modelini tanıtmasının ardından gözler coupe ve cabrio modellerine dikilmişti. Bununla birlikte C-Serisi cabrio modeli ilk kez kameralara yakalandı.

Mercedes-Benz C-Serisi Cabriolet tasarımı

Modelin tasarımına baktığımız vakit; ham ışıklar ve ayrıntılı kamuflaj kaplamaları nedeniyle model halen geliştirilme aşamasında yer alıyor. Bununla birlikte modelin eski nesilde olduğu gibi yumuşak bir tavana sahip olma ihtimali bir hayli yüksek.

Modele baktığımız vakit CSerisinin genel tasarım hatlarının, havalandırma detaylarının ve sahip olduğu stilin ışığında yeni bir cabrio modeli güncel Mercedes tasarım diline sahip olacaktır.

Yandan bakıldığı vakit; aracın uzunluğu arka yaşam alanının daha geniş olabileceğine işaret ediyor. Bununla birlikte modelin arka kısmında yer alan cam oldukça geriye uzanmakta. Ayrıca bu cam uzunluğu da modeli daha uzun gösteriyor.

Modelin yeni C-Serisinin tanıtımından uzun süre sonra görmek bir hayli güzel. Çünkü modelin çıkmayacağını düşünen bir kesim bile oluşmuştu. Aslına bakarsak; Mercedes-Benz C-Serisi Cabriolet model, ile birlikte coupe modelinin de tasarımını büyük ölçüde görmüş olacağız. Bununla birlikte yeni Mercedes-Benz C-Serisi coupe modelinin de çok yakın bir zamanda görüntülenmesine şaşırmayız.

Son olarak modelin ne zaman çıkacağı veya teknik detayları ile ilgili; herhangi bir bilgi mevcut değil.

“2022 Maserati GranTurismo prototipi tanıtıldı” başlıklı yazımızın tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version