Site icon Dijital Tekerlek

Yeni nesil Kia Sportage hayali olarak tasarlandı

Yeni nesil Kia Sportage hayali olarak tasarlandı 19

Kamuflajlı olarak görüntülenen Kia Sportage hayali olarak tasarlandı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Kia tarafının oldukça çok sevilen Sportage modeli, render sanatçısı Gotcha Cars tarafından bilgisayar ortamında hayal e.

Bu tasarım ile birlikte yeni nesil crossover hakkında yeni bilgilere ulaşmak mümkün. Ayrıca belirtmek gerekir ki bu tahmini tasarım bugüne kadar yapılan en net Sportage tasarım tahmini.

Kia Sportage tasarımı

Model kaplan burnu ızgarası ile birlikte farları arasındaki mesafeyi oldukça kısaltmakta. Ayrıca çok daha büyük bir giriş, görsel varlığın daha fazlasını kaplamakta.

Alt şerite baktığımız vakit bizleri çift yatay çıtalar beklemekte. Ayrıca sis farlara iki köşede de gözlere çarpmakta.

İç kısım ile ilgili henüz net bir bilgi mevcut değil. Fakat Kia tarafının yeni modellerinde gördüğümüz tasarımın daha gelişmiş versiyonunu görme şansımız bir hayli yüksek.

Kia Sportage teknik özellikleri

Model platform tarafında Hyundai Tucson ile aynı platformu kullanmakta. Bununla birlikte modelin farklı pazarlarda sunulacağı düşünüldüğü vakit dingil mesafesinde değişimler olması beklemekte.

Sportage tarafında kullanılan motorların Tucson tarafı ile aynı olması beklenmekte. Bununla birlikte Hyundai tarafında yer alan 2.5 litrelik motor temel 187 beygir güce, 241 Nm tork değerine sahip. Ayrıca 1.6 litrelik motor 226 beygir güce ve 350 Nm tork değerine sahip.

Son olarak Nisan ayında piyasaya çıkacağı ve büyük Amerika pazarına yıl sonunda giriş yapması beklenmekte.

“2021 Opel Corsa teknik özellikleri ve fiyatı” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version