Site icon Dijital Tekerlek

Yeni Nesil Honda Civic 2021 İlkbahar’da Çıkacak

Yeni Nesil Honda Civic 2021 İlkbahar'da Çıkacak 2

Honda, uzun süredir kapalı kutu gibi çalışmalarına devam ediyordu. Ancak son günlerde hareketlenmeler başladı. Önce, özellikle Kuzey Amerika pazarı için ürettiği Fit ve Civic Coupe modellerine veda edeceği haberi geldi. Bugün gelen habere göre Honda, yeni nesil Honda Civic’i 2021 İlkbaharında çıkaracak.

2021 Honda Civic Sedan fiyatı ve teknik özelliklerine buradan ulaşın!

Kendi kaynaklarımızdan ulaşmış olduğumuz bilgilere göre, 11. nesil Honda Civic’in 2021 baharının sonlarında piyasaya çıkacağı doğrulandı. Ayrıca duyuru olarak, Civic hatchback üretiminin Honda’nın Kuzey Amerika’daki İndiana tesisine kayacağını ve otomobil üreticisinin Swindon’daki İngiltere tesisinin (hatchback’in mevcut montaj yeri) önümüzdeki yıl kapanacağını açıkladı. Bildiğimiz üzere Japon otomobil devi, ülkemizdeki Civic Sedan üretimi yaptığı tesisi de kapatmaya hazırlanıyor.

Hibrit Bir Honda Civic Neden Olmasın ? 🤔

Açıklamalara göre Honda, kararlarında kullanıcıların satın alma eğilimlerinin çok büyük etkisi olduğunu açıkladı. Ürün anlamında yenilenmeye gidecek olan Honda, merakla beklenen Civic Type R ise 400 bg güce ulaşan hibrit bir ünite ile karşımıza çıkabilir.

2021 yılında Honda’nın ürün gamında görebileceğimiz modeller arasında gizemli bir Accord modeli de bulunuyor. İddialara göre makyaj operasyonundan geçen Accord ve Ridgeline, 2020 yılının sonlarında tanıtılarak 2021’de satışa sunulacak.

İlginizi Çekebilir: 2021 Bentley Bentayga, dört koltuklu modeli görüldü

Exit mobile version