Site icon Dijital Tekerlek

Yeni MG ZS tüm planların öncüsü olmaya hazır

İngiliz otomobil üreticisinin Yeni MG ZS ile yakaladığı ivmenin önümüzdeki yıllarda da devam etmesi bekleniyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

MG tarafında planlanan 2024 yılına kadar bütün modelleri güncelleme planı ve 2027 yılına kadar bütün ürün gamının elektrikli modellerden oluşma hedefi doğrultusunda çalışmalar son gaz devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda duyurulan MG4 hatchback modelinin ardından yıl sonuna kadar güncel MG5 station modelinin de duyurulması bekleniyor. Bununla birlikte marka; tasarım detaylarını, geliştirilen iç yaşam alanı kalitesini ve yüksek teknolojisini kullanıcılara tanıtmayı hedefliyor. Güncellenen stil ve kalite odaklı iyileştirmeler ile 2024 yılında marka tarafından makyajlı bir HS SUV modelinin tanıtılması da beklentiler arasında yer alıyor. Bütün bu planların MG ZS SUV üzerinde yapılacak güncellemeler ile fiilen başlaması planlanıyor.

MG Ticari Direktörü Guy Pigounakis soru cevap

Autoexpress tarafından MG tarafına iletilen sorulara karşın Guy Pigounakis aşağıdaki ifadeleri kullandı:

MG bugünlerde neyi temsil ediyor?

“Marka ve miras açısından çoğu üreticinin sağ kolunu vereceği bir şeye sahibiz. İnsanlar milyarlarca dolar harcıyor ve bizim gibi marka değeri oluşturmak için onlarca yıl alıyor. Bir MG, çiçek açan iyi bir arabadır. Paranızın tam karşılığını veriyorlar, güvenilirler, çok iyi donanımlılar, güzel görünüyorlar ve gitgide daha iyi oluyorlar.”

İngiltere’de arabalar üzerinde ne kadar iş yapılıyor?

“Londra’da bir tasarım merkezimiz ve Longbridge’de bir mühendislik üssümüz var. Bu yüzden arabaları kısmen burada tasarlıyoruz ve kısmen de burada üretiyoruz.”

MG satın alma deneyimini nasıl değiştiriyorsunuz?

“Her şeye yeniden bakıyoruz ve ‘Müşteriye gerçekten fayda sağlıyor mu, yoksa her zaman yaptığımız için mi her zaman yaptığımız bir şey?’ diyoruz. Bayi ağına yaklaşımımız bunu farklı bir şekilde yapıyor, ancak bunu gerçekten basit ve anlaşılır hale getiriyor. Sloganlarımızdan biri ‘Basit, kolay’. Yani, tam olarak böyle olacak.

“Araçlara gelince, beş rengimiz var, SE ve Trophy modellerimiz var ve bir manuel ve bir otomatikimiz var. Hiçbir seçeneğimiz yok.”

MG neden Co-Wheels araç paylaşımıyla ilgileniyor?

“Giderek daha fazla insanın pazarın bu sektörünü satın aldığı kesinlikle açık. Yerel makamlar ve devlet kurumları özellikle bununla ilgileniyor gibi görünüyor.”

Exit mobile version