Site icon Dijital Tekerlek

Yeni MG EHS Türkiye’de satışa sunuluyor!

Yeni MG EHS SUV modeli Doğan Trend Otomotiv aracılığıyla ülkemizde satışa sunuluyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Markanın ilk şarj edilebilir hibrit modeli EHS; Comfort ve Luxury olmak üzere iki farklı donanım seçeneğiyle ülkemizde satışa sunuluyor. 679.000 TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcılara sunulan model şimdiden 40 adet satmayı başardı.

Yeni MG EHS teknik özellikleri

Benzinli Motor
Motor tipi1.5 turbo GDI
Azami güç162 PS
Azami tork250 Nm
Yakıt türüKurşunsuz 95 oktan
Yakıt deposu kapasitesi37 litre
Şanzıman tipi10 vitesli otomatik şanzıman
Elektrik motoru ve batarya
Azami güç122 PS
Azami tork230 Nm
Batarya kapasitesi 16.6 kW/saat
Yerleşim şarj cihazı kapasitesi3.7 kW
Performans
Azami hız190 km/s
Hızlanma 0-100 km/s6.9 saniye
Elektrikli menzil52 km
Enerji tüketimi 240 Wsa/km
Yakıt tüketimi1.8 lt/100 km
Boyutları
Uzunluk4574 mm
Genişlik 1876 mm
Yükseklik1664 mm
Dingil mesafesi2720 mm
Yerden yükseklik145 mm
Bagaj kapasitesi448 litre
Bagaj kapasitesi (arka koltuklar kapalı)1375 litre

Yeni MG EHS donanım paketleri

Comfort

Model ile kullanıcılara suni deri koltuklar, elektrikli ayarlanabilir yükseklik ayarlı sürücü koltuğu, ısıtmalı ve spor ön koltuklar kullanıcılara sunuluyor. Bununla birlikte 18″ boyutundaki alaşımlı jantlar, dinamik kılavuzlu geri görüş kamerası ve yükseklik ayarlı halojen farlar gibi seçkin özellikler bulunuyor.

Luxury

Donanım tarafında bizleri; panoramik açılır cam tavan, özel tasarım deri-Alcantara koltuklar, elektrikli ayarlanabilir ön yolcu ve sürücü koltuğu, 64 renkli ambiyans aydınlatma, elektrikli bagaj kapağı, yükseklik ayarlı LED farlar, arka dinamik sinyal lambaları ve 360° kamera gibi ayrıcalıklar sunuluyor.

Her iki donanım seviyesinde de 12.3″ boyutunda dijital gösterge paneli bizleri bekliyor. Bununla birlikte bilgi-eğlence sistemi tarafında 10.1″ boyutunda multimedya ekranı bulunuyor. Ayrıca çift bölgeli tam otomatik klima, navigasyon, 6 hoparlör, Bluetooth bağlantı, Apple Carplay ve Android Auto, anahtarsız giriş ve çalıştırma, uzaktan kumandalı merkezi kilit ve 220 volt Tip2 şarj kablosu gibi detaylarda standart olarak modelde mevcut.

Renk seçeneği tarafında MG EHS PHEV modeli; beyaz, metalik siyah, metalik kırmızı ve metalik gri olarak dört farklı renk seçeneği mevcut. Kabin içerisinde ise dış renge bağlı olarak siyah veya siyah-kırmızı renkler seçilebiliyor.

Sürüş destek sistemleri

L2 otonom sürüş yeteneğine sahip olan model; sistem adaptif hız sabitleyici, şerit takip desteği, şeritten ayrılma uyarısı, ön çarpışma uyarısı, otomatik acil fren sistemi, trafik işareti tanıma, kör nokta monitörü, arka çapraz trafik uyarı sistemi, akıllı uzun far kontrolü gibi bir çok detaylı özelliğe sahip.

“Kia tarafı 2045 yılına kadar hedeflerini belirledi”

Exit mobile version