Site icon Dijital Tekerlek

Yeni MG Cyberster, MG B Roadster’dan esinlenmekte

Yeni MG Cyberster, MG B Roadster'dan esinlenmekte 10

MG geleceğin vizyonu olarak gördüğü MG Cyberster konseptini ortaya çıkardı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Yeni otomobil spor bir konsept içersinde tanımlanmakta. Bununla birlikte MG B Roadster modelini yansıtan bir dizi tasarım özelliği modelde bulunmakta. Ayrıca model ile Çin’in sahip olduğu markanın İngiliz köklerinin hatırlatılması amaçlanmakta.

MG Cyberster teknik özellikleri belli mi ?

Modelin teknik ayrıntılarını henüz belirtilmemekte. Fakat modelin menzili tarafında ise tahminler 780 kilometre civarında bir menzile sahip olması beklenmekte. Ayrıca modelin 0-100 km/s hızlanma süresininde 3.0 saniye altında olması beklenmekte.

Cyberster, klasik MG modellerinde yer alan açılabilen yuvarlak “Magic Eye” isimli LED farlara sahip. Ayrıca arabanın yanlarında bulunan LED detaylar modelin tasarımını oldukça güzel tamamlamakta.

Araba, MG ve ana firma SAIC İngiltere’deki Gelişim Tasarım Merkezi’nde tasarlandı.

Tasarım merkezinin başkanı Carl Gotham gelecekle ile ilgili şu cümleleri kullanmakta; “MG’nin geleceğine güçlü bir şekilde bakan, mirasımıza dokunan ancak daha da önemlisi en son teknolojimiz ve gelişmiş tasarımımız üzerine inşa edilen cesur bir ifade”

Son olarak modelin 21 Nisan’da Şangay Otomobil Fuarı’nda daha detaylı olarak gösterilmesi planlanmakta.

“Mercedes-AMG hibrit teknolojisi ile ilgili birşeyleri açıklıyor” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version