Site icon Dijital Tekerlek

Yeni Mercedes-Benz C-Serisi önümüzdeki hafta geliyor!

Yeni Mercedes-Benz C-Serisi önümüzdeki hafta geliyor! 3

Mercedes markasının uzun yıllardır üretimine devam ettiği C-Serisi için önümüzdeki hafta içinde Yeni Mercedes-Benz C-Serisi geliyor. Haberin detaylarına gelin birlikte göz atalım.

2022 Mercedes-Benz C-Serisi testlerinin son kısımlarına gelinmekte. Modelin resmi olarak tanıtımı önümüzdeki hafta 23 Şubat 2021 tarihinde gerçekleşmesi planlanmakta. Günümüz pandemi problemleri yüzünden lansman, Mercedes Medya platformu üzerinde sanal ortamda gerçekleşecek.

Mercedes, modelin hem sedan hem de station wagon varyantlarını gösteren iki teaser görüntüsü yayınladı. Bu görüntülerin yanı sıra ilerleyen zamanlarda coupe ve convertible modellerinin de sunulması beklenmekte.

Mercedes tarafından gelen açıklamada şu cümlelere yer verilmekte; “Mercedes-Benz, yeni C-Serisi ile daha verimli ve daha dijital bir dünyaya adım atıyor ve her yönden geleceğe dönük bir konfor bölgesi yaratıyor: sportiflik ve konfor gibi görünen zıtlıkları verimlilikle birleştiren bir sığınak duygu ve zeka, dolayısıyla modern lüksü tanımlıyor, ” Ayrıca açıklamalarda 2022 C-Serisi’nin elektrikli hale getirilmesi planlanan ilk model olduğu da belirtilmekte.

Yeni Mercedes-Benz C-Serisi teknik özellikleri

Motor tarafında Yeni Mercedes C-Serisi hibritli, dört silindirli bir motor serisini kullanması beklenmekte. Bununla birlikte gelecek olan temel C300 modelinin hafif hibrit olan 48V bir sisteme sahip olması beklenmekte. Herkesin heyecan ve merakla beklediği yeni C63 AMG modeli için ise daha kapsamlı bir elektrifikasyon ile birlikte tam hibrit veya plug-in hibrit teknolojisinin kullanılacağı düşünülmekte. Ayrıca yeni C-Serisi’nde ikinci nesil MBUX (Mercedes-Benz Kullanıcı Deneyimi) bilgi-eğlence sistemi mevcut.

Sonuç olarak yeni C-Serisi hakkındaki en net bilgilere önümüzdeki hafta resmi lansman ile ulaşabileceğiz. Bu yüzden lansmanı dört gözle beklemekteyiz. Lansman sonrasında yeni C-Serisi ile ilgili daha detaylı bilgi edinmek için bizi takip edebilirsiniz.

“Mercedes Benz tarihinde bir dönüm noktası” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version