Site icon Dijital Tekerlek

Yeni Mercedes-Benz C-Serisi Cabrio oldukça özel olacak

Yeni Mercedes-Benz C-Serisi Cabrio oldukça özel olacak 14

Yeni Mercedes-Benz C-Serisi Cabrio modeli meraklı bekleyişin ardından görüntülendi. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Yenilenen C-Serisi’nin ardından gözler modelin tanıtılmayan cabrio versiyonuna dikildi. Mercedes tarafı ürün nişlerini doldurmak adına bir çok farklı alanda modellerinin geliştirmelerine devam ediyor. Bununla birlikte markanın çeşitli modellerinde örtüşme ve elektrifikasyon yolunda; modellerin kesişmesi nedeniyle marka bazı modellerin üretimini durdurmayı düşünüyor. Ayrıca Mercedes cabriolet versiyonlarının da çeşitlerinin azaltılmasını düşünüyor.

Şimdilik C-Serisi Cabrio modelinin en az bir nesil daha yaşayacağını biliyoruz. Bununla birlikte modelin geçtiğimiz günlerde kamufle edilen görsellerini de görmüştük. Markanın modeli geleneksel olarak; kitlesel pazar teklifleri ile aynı tariflere sadık kalacak şekilde tasarlaması bekleniyor.

Yeni Mercedes-Benz C-Serisi Cabrio teknik özellikleri

Modelin sedan versiyonuyla büyük ölçüde aynı özelliklere sahip olması bekleniyor. Bununla birlikte modelin temel olarak; 255 beygir güce, 400 Nm tork değerine sahip olan 2.0 litrelik motor ile sunulması bekleniyor. Ayrıca modelin sedan C-Serisinde gördüğümüz aydınlatma elemanlarına, çeşitli parlak ve mat yüzeylere sahip olması da yüksek ihtimal.

İç tarafta marka AIRSCARF isimli boyun ısıtıcılarını modelde kullanacak. Model 12.3″ boyutunda dijital sürücü ekranını ve MBUX işletim sistemine sahip 11.9″ boyutunda bilgi-eğlence sistemini bünyesinde barındıracak. Bununla birlikte model çok sayıda deri döşeme ve yumuşak tavan için çeşitli renk seçenekleri ile satışa sunulacak.

Son olarak yeni Mercedes-Benz C-Serisi Cabrio modeli ile ilgili daha detaylı bilgilere ilerleyen günlerde ulaşabileceğiz.

“Brabus 900 Rocket Edition G Serisi tanıtıldı” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version