Site icon Dijital Tekerlek

Yeni Mercedes-Benz C-Class: Mini Maybach

Yeni Mercedes-Benz C-Class: Mini Maybach 10

Yeni nesil C-serisi’nin uzun dingil mesafesine sahip olan Mercedes-Benz C-Class resmi olarak duyurulmakta. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Model normal C-Serisine nazaran daha uzun dingil mesafesi, klasik ızgara tasarımı ve sahip olduğu kaput süslemeleri ile birlikte piyasaya sürülmekte. Bununla birlikte modelin iç kısmına geldiğimiz vakit bizleri; süslü koltuklara, daha iyi ses yalıtımına ve ilk olarak yeni S-serisi modellerde gördüğümüz bilgi-eğlence sistemine sahip.

C-Class boyutları

Marka modelin boyutlarını Şangay Otomobil Fuarı içerisinde yaptığı gösterim ile açıklamakta. Modelin 4882 milimetre uzunluğa, 1820 milimetre genişliğe ve 1461 milimetre yüksekliğe sahip. Bununla birlikte modelin dingil mesafesi 2954 milimetre düzeyinde. Ayrıca model sahip olduğu dingil mesafesi ile birlikte normal C-Serisinden 89 milimetre daha uzun.

Mercedes-Benz C-Class teknik özellikleri

Çin pazarı için özel olarak geliştirilen 2021 Mercedes-Benz C-Class L; C200L ve C260L isimleri ile birlikte piyasaya sürülmeye hazırlanmakta. C200L modelinin 1.5 litrelik motoru ile birlikte; 168 beygir güce, C260L modelinin ise 1.5 litrelik hafif hibrit motor ile 201 beygir güce sahip bir şekilde satışa sunulması beklenmekte. Ayrıca modelin 2.0 litrelik başka bir motor seçeneği ile birlikte; 201 beygir güç ile sunulması beklenmekte.

Model şanzıman tarafında tüm motor seçenekleri ile uyumlu olan dokuz ileri otomatik şanzımana sahip. Bununla birlikte model 4Matic dört tekerlekten çeker çekiş sistemine de sahip olabilecek.

Son olarak modelin arka tarafında yer alan simgenin Çin pazarında satılacak olan modellere özgü olduğunu da belirtmek gerek.

“Volkswagen ID.4 GTX, 28 Nisan’da piyasaya sürecek” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version