Site icon Dijital Tekerlek

Yeni Maserati MC20 Cielo PrimaSerie Limited Edition gösterildi

Maserati tarafında, Yeni Maserati MC20 Cielo PrimaSerie Limited Edition piyasaya sürüldü. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

PrimaSerie Limited Edition isimli özel versiyon Maserati MC20 yalnızca 65 adet üretilerek kullanıcılara sunulacak. Bununla birlikte modeli satın alan kullanıcıların ilerleyen yıllarda çok daha kıymetli bir otomobil alacakları kesin.

Yeni Maserati MC20 Cielo PrimaSerie Limited Edition tasarımı

Genel tasarıma baktığımızda modelin standart versiyondan ayrışan birkaç tasarım detayına sahip olduğunu söylemek mümkün. Bununla birlikte PrimaSeria, Cielo tarafının Aquamarina isimli lansman rengi ve 20″ boyutundaki dövme jantlar ile kullanıcılara sunuluyor. Maserati tarafının mat beyaz-altın rengindeki Trident rozeti ve PrimaSeria logosuna sahip olan modelin standart versiyonlardan ayrışması oldukça kolay.

İç yaşam alanına baktığımızda koltuklarda kullanılan Aquamarina rengindeki dikiş detayları ile bütünlük yakalanırken, Alcantara ve deri bileşenlerinden oluşan koltuklar oldukça lüks bir görünüme sahip. Bununla birlikte PDLC teknolojisine sahip olan modelin cam tavanı isteğe bağlı olarak şeffaf veya opak bir yapıya bürünebiliyor.

Teknik özellikleri

Teknik tarafta herhangi bir değişikliğe sahip olan model, 3.0 litrelik çift turbo “Nettuno” V6 motoru kullanmaya devam ediyor. Bununla birlikte 621 beygir güce, 730Nm tork değerine sahip olan modelin azami hızı 318 km/s seviyesinde. Otomobilin 0-100 km/s hızlanma süresi ise yaklaşık üç saniye civarında.

Son olarak özel verisyona ilişkin resmi bir fiyat açıklanmazken; beklentiler modelin 215.000 sterlin seviyesinden başlayan fiyatlar ile kullanıcılara sunulacağı yönünde.

“2022 Alpina B3 tanıtıldı”

Exit mobile version