Site icon Dijital Tekerlek

Yeni Maserati Grecale, 16 Kasım tarihini işaret ediyor

Maserati tarafının yeni crossover modeli, Yeni Maserati Grecale 16 Kasım tarihinde tanıtılacak. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Alfa Romeo Stelvio modeli ile aynı temelleri paylaşan Grecale modeli, kamuflajlı olarak lansman öncesinde gösteriliyor. Bununla birlikte modelin genel tasarımında Levante modelinin etkisi gözle görülür biçimde hissedilebiliyor. Ayrıca modelin ürün gamında Levante’nin hemen altında konumlandırılacağını da belirtmek gerek.

Genel tasarım hatlarına baktığımız vakit; modelin alçak, sportif ve lüks tasarımı gerçekten oldukça güzel görünüyor. Bununla birlikte kamuflajın bir çok detayı saklaması, model için 16 Kasım tarihini heyecanla beklememize neden olmakta.

Yeni Maserati Grecale teknik özellikleri

Maserati modelin güç aktarma organları ile ilgili olarak herhangi bir açıklamada bulunmadı. Fakat söylentiler, Maserati MC20 modelinde gördüğümüz 621 beygir güce sahip olan; çift turboşarjlı 3.0 litrelik V6 motorun Grecale modelinde kullanılacağı yönünde. Ayrıca bu motorun, geleceği onaylanan yüksek performanslı Grecale Trofeo döşemesinde yer alması bekleniyor.

Standart versiyonun ise 2.0 litrelik yarı hibrit bir ünite olması muhtemel. Başka bir beklenti ise Alfa Romeo Stelvio’ya güç veren 2.9 litrelik çift turbo V6 motorun kullanılması yönünde. Bununla birlikte bu motor ise Stelvio modelinde 505 beygir güç üretebiliyor.

Son olarak modelin hangi motor seçenekleri ile sunulacağın resmi olarak 16 Kasım tarihinde öğrenebileceğiz.

“Renault Kadjar gelecekte yerini elektrikli SUV’ye bırakacak” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version