Site icon Dijital Tekerlek

Yeni Maserati GranTurismo kameralara yakalandı

Yeni Maserati GranTurismo modeli yüksek oranda kamuflaj ile kaplı olarak görüntülendi. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Yıllardır aynı tasarıma sahip olan Maserati GranTurismo uzun bir bekleyişin ardından yenileniyor. Tamamen yenilenecek olan model yoğun kamuflajı ile test halindeyken kameralara yakalandı. İlk etapta arka taraftaki dört çıkışlı egzoza sahip olan modelin sesi şimdiden merak konusu. Bununla yalnızca genel hatlarını yorumlayabildiğimiz model; kıvrımlı, şehvetli ve zarif tasarımıyla İtalyan olduğunu gözler önüne serebiliyor.

Yeni Maserati GranTurismo teknik özellikleri belli mi?

Görüntülenene modelin teknik detayları ile ilgili henüz herhangi bir bilgi bilinmiyor. Fakat modelin merakla eklenen motor tarafında MC20 modelinde gördüğümüz V6 motoru kullanacağına yönelik söylentiler mevcut. Fakat bu söylentiler herhangi resmi bir kaynağa dayanmıyor. 3.0 litrelik çift turboşarjlı bu V6 motora sahip olması halinde modelin 600 beygir civarında bir güç çıkışına sahip olması oldukça yüksek ihtimal.

Maserati’nin V8 motor seçeneğinin de modelde kullanılma ihtimali mevcut. Ancak en önemli beklenti ise modelin Maserati tarafının ilk EV’si olacağı yönünde. Böyle bir durumda gerçekten yıllardır beklenen modelin, elektrikli modelleri seven kullanıcıların dikkatlerini de sahip olduğu geçmiş ile çekebilir.

Son olarak yeni Maserati Gran Turismo ile ilgili herhangi bir resmi açıklama veya özellik paylaşılmadı. Bu nedenle model ile ilgili tahmin veya yorum yürütme olanağımız şimdilik oldukça kısıtlı.

“Alfa Romeo Giulia geleceğe uzanacak”

Exit mobile version