Site icon Dijital Tekerlek

2022 Kia Soul EV Maxx modeli First Edition yerini alıyor

Kia tarafında 2022 Kia Soul EV Maxx modeli ile birlikte First Edition versiyonu sona eriyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Güney Koreli otomobil üreticisi tarafından Soul EV Maxx olarak isimlendirilen; yeni versiyonun, siparişe hazır olduğu belirtildi. Bununla birlikte modelin Sonbahar ayında yollarda olması planlanıyor.

2022 Kia Soul EV Maxx detayları

Soul EV Maxx versiyonunda da tüm Soul EV modellerinde gördüğümüz 64kWh değerindeki pil paketi mevcut. Bu pil paketi ile birlikte model 450 kilometre menzili kullanıcısına sunabiliyor. Maxx sürümü ile birlikte model Kia tarafının yeni logosunu kullanıyor. Bununla birlikte modelin belirli tonlar için siyah kontrastlı tavan seçeneğine de sahip olduğunu belirtmek gerek.

Model şarj 100kW değerinde olan kapasitesi ile birlikte; elli dört dakika gibi bir sürede sıfırdan yüzde seksen seviyesine şarj edilebiliyor. Bununla birlikte 7.2 kW’lık bir ev elektriği ile modelim tam olarak şarj olma süresi dokuz saat civarında. Ayrıca modelin sahip olduğu tek elektrik motoru ile birlikte 201 beygir güce, 395Nm tork değerine de sahip olduğunu belirtmek gerek.

Maxx versiyonu ile birlikte model de 17″ boyutunda alaşımlı jantlar ve siyah deri döşemeler kullanılmaya devam ediliyor. Hatırlatmak gerekir ki bu detaylar First Edition modellerinde de kullanıcılara sunulmaktaydı. Ayrıca modelde standart olarak LED farlar, ısıtmalı koltuklar ve 10 hoparlörlü Harman Kardon Ses Sistemi yer alıyor.

Son olarak yeni versiyon ile birlikte modelin; 32.445 Sterlin seviyesinde bir fiyat etiketine sahip olduğunu belirtmek gerek.

“2021 Mercedes-Benz C-Serisi All-Terrain resmi olarak tanıtıldı” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version