Site icon Dijital Tekerlek

Yeni Kia Logosu Farklı Bir Araç Üzerinde Görüntülendi

Yeni Kia Logosu Farklı Bir Araç Üzerinde Görüntülendi 2

Araba markası Kia’nın önümüzdeki günlerde yapacağı yeni bir lansman ile logosunun değiştirileceği konuşuluyor. Özellikle de geçtiğimiz gün rastlanan KIPRIS veri tabanında ortaya çıkarılan Kia logosu, farklı bir araç üzerinde görüldü. Bu logonun yeni Kia serilerinde olacağını düşünürsek, sürücülerden nasıl tepkiler alır merak konusu..

Başka araç üzerinde bulunan logonun görüntüleri paylaşılarak; KIRPIS veri tabanında ki görüntüler ile uyumlu olduğu görüldü. Font olarak aynı rengin kullanıldığı logoda ki tek fark araç üzerindekinin oval bir çerçeve içerisine alınmış olması sebebiyle, bu araçta siyah renk kullanılmış. Koreli markanın yeni logoyu bu şekilde kullanıp kullanmayacağını bilgilerimiz arasında yer almazken, veri tabanı üzerinden paylaşılan görüntünün Kia sahibi tarafından da yapılmış bir tasarım olması muhtemel görünmektedir.

KİA Konsept Otomobillerde Aynı Logoyu Kullandı

KİA tarafından bu konu ile alakalı resmi bir açıklama gelmezken; Koreli şirket, Imagine ve Futuron gibi yeni konsept otomobillerinde bu tasarıma yer vererek değişimin sinyallerini vermeye başlamıştı. Dolasıyla önemli bir şekilde yenileme sürecine giren KİA’nın logoyu da atlamayacağı ve yeni bir simge ortaya çıkaracağını düşünüyoruz. Logonun değiştirilip değiştirilmeyeceği konusunda diğer bir soru ise yeni logonun sadece Kore pazarında mı kullanacağı, sürücülerin kafasını karıştıran sorulardan.

Sürücülerin kafasında oluşan bu sorulara en iyi cevap Kia tarafından yapılacak resmi açıklama ile birlikte olacağı görünüyor. Açıklama yapılır yapılmaz sayfamızdan sizler için detayları cevaplar ile bir yazı hazırlamış olacağız.

Exit mobile version