Site icon Dijital Tekerlek

Yeni Kia EV6 GT son kullanıcıya hitap edebiliyor

Güney Koreli otomobil üreticisi Kia tarafında; Yeni Kia EV6 GT versiyonu sportif duruşu ve rakiplerine göre daha uygun olan fiyatıyla dikkatleri çekmeyi başardı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Marka tarafından oldukça güvenilek otomobil, sahip olduğu sağlam temeli ve pratik kullanımı ile son kullanıcıyı kolaylıkla yakalayabiliyor. Bununla birlikte otomobil sahip olduğu kontrolcüler sayesinde bambaşka karakterlere kolaylıkla bürünebiliyor. Bu sayede hitap ettiği kitleyi arttırabiliyor.

Yeni Kia EV6 GT teknik özellikleri

Otomobilin güç aktarma organlarında çift elektrikli motor kurulumu bizleri bekliyor. Bununla birlikte otomobil 585 beygir güç, 740Nm tork üretebiliyor. Gücünü yola dört teker çekiş sistemi ile aktaran modelin 0-100 km/s hızlanma süresi 3.5 saniye seviyesinde. Azami hız tarafında ise model 260 km/s ile sınırlandırılıyor.

Elektrikli otomobillerin en can alıcı detaylarından olan batarya tarafında bizleri 77.4 kWh boyutunda bir batarya bekliyor. Bu batarya ile model; 239 kW DC, 11 kW AC şarj desteğine sahip. Ayrıca otomobilin bu kurulum ile beraber 400 kilometre seviyesinde bir menzile sahip olduğunu söylemek gerekiyor.

Boyutları

Ağırlık2610 kg
Uzunluk4695 mm
Genişlik1890 mm
Yükseklik1545 mm
Bagaj Hacmi520 litre

Yeni Kia EV6 GT tasarımı

Model standart EV6 versiyonundan kolaylıkla ayırt edilebilen detaylara sahip. Tüm bu detaylar sayesinde otomobilin teknik verileri sportif duruş olarak modele geri dönüyor. Bununla birlikte dış tasarımda yükseltilen tamponlar, 21″ boyutundaki alaşımlı jantlar ve ince spoyler ilk göze çarpan detaylar arasında.

Neon fren kaliperleri ve iç yaşam alanında kullanılan parlak renkli yeşil detaylara sahip süet kaplamalı koltuklar dikkatlerden kaçmıyor. Otomobilin gösterge panelinde de sportif duruşu simgeleyen şeritler mevcut.

“Yeni Smart #1 Brabus tamamen elektrikli sportif bir SUV!”

Exit mobile version