Site icon Dijital Tekerlek

Yeni Jaguar F-Type R-Dynamic Black modeli duyuruldu

Yeni Jaguar F-Type R-Dynamic Black modeli duyuruldu 15

Jaguar tarafının oldukça çok sevilen Jaguar F-Type R-Dynamic modeli bizlerle. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Jaguar’ın CEO’su Thierry Bollore; sevilen F-Type modelinin yerini alması beklenen elektrikli spor otomobil hakkında konuşmakta idi. Fakat marka şuan Porsche 718 Cayman gibi performanslı rakiplere karşı durabilecek bir model üretmekte.

Jaguar tarafının İngiltere tarafı her şeyi taze tutmak adına Yeni F-Type R-Dynamic Black’i duyurmakta. Bununla birlikte marka modele yeni jantlar, döşemeler ve diğer ilgi çekici detaylarla; hem dışta hem de iç mekanda daha da ayırt edici bir görünüm kazandırmakta.

Jaguar F-Type R-Dynamic Black tasarımı

Heritage 60 Edition modelinin piyasaya sürülmesinin ardından; marka R-Dynamic Black paketi ile benzersiz bir görünüme kavuşmakta. Bununla birlikte paket ile birlikte 20″ boyutunda beş kollu jantlar kullanıcısını beklemekte. Ayrıca modelde kullanılan parlak siyah kaplamalar ve üç farklı renk seçeneği ile birlikte model yepyeni bir soluğa kavuşmakta. Modelin renk seçenekleri şu şekilde;  Siyah, Eiger Grey veya Firenze Red.

İç kısma geldiğimiz vakit bizleri Light Oyster kontrast dikişli Ebony veya Alev kırmızısı dikişli Mars seçenekleri ile Windsor deri döşemeleri işlenmekte. Bununla birlikte modelde 12.3″ boyutunda etkileşimli sürücü ekranı yer almakta. Bu ekranın üzerinde bulunan kabartmalı süet kumaş kaplama kalite hissiyatını kullanıcısına net bir şekilde iletebilmekte.

Marka tarafından model şu şekilde nitelendirilmekte; “Yeni F-Type Dynamic Black modellerin yaratılması bize otomobilin görünüşünü içeride ve dışarıda incelikli bir şekilde geliştirme ve aynı zamanda karakterinin hem lüks hem de sportif unsurlarını büyütme fırsatı verdi. Sonuç eşittir. Jaguar tasarım direktörü Julian Thomson, ister Coupe’yi ister Cabrio, dört silindirli veya V8’i seçin, gerçek varlığa sahip daha amaçlı, odaklanmış, özgün tasarım “

Son olarak model 2.0 litrelik motor ve Supercharged V8 seçeneklerine sahip. Ayrıca model şu anda yalnızca 64.495 sterlin fiyatı ile Birleşik Krallık’ta mevcut.

“Ferrari 2025 yılında ilk elektrikli modeli piyasaya sürecek” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version