Site icon Dijital Tekerlek

Yeni Jaguar E-Pace modeli Türkiye’de

Yeni Jaguar E-Pace modeli Türkiye'de 3

Borusan Otomotiv aracılığıyla Jaguar E-Pace modeli Türkiye’de yollara çıkmaya hazırlanıyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Jaguar tarafının ilk lüks kompakt SUV modeli olan E-Pace; yenilenen dış tasarımı, gelişmiş teknolojileri ve 1.5 litrelik motoruyla yollara çıkmaya hazırlanıyor.

Yeni Jaguar E-Pace tasarımı

Yeni E-Pace modelinin tasarımı ile dinamik performansın ideal birleşiminin model ile sunulması hedefleniyor. Bununla birlikte modelin ön tarafına baktığımız vakit; ön farlar ilk göze çarpan detaylar arasında. Ayrıca modelin arka tarafında kullanılan tam LED stop grubu, modelin teknolojisini ve modernliğini yansıtıyor.

Daha dinamik tasarım isteyen kullanıcılar için marka R-Dynamic paketi ile; parlak siyah alt tampon, krom yan havalandırma çerçevesi ve “Kontrast Diamond Turned” kaplamalı siyah jantları bünyesinde barındırıyor. Ayrıca Black Pac dış tasarımı ile tüm donanım seviyelerinde isteğe bağlı tercih edilebiliyor.

Lüks ve konforun kusursuz kombinasyonu

Yeni E-Pace modelinin kabini, malzeme kalitesi ve konfor donanımları sınıfının standartlarını belirler nitelikte. Bununla birlikte model; 11.4″ boyutunda kavisli cama sahip HD dokunmatik Pivi Pro bilgi-eğlence sistemine sahip. Ayrıca bu ekran iki kaplamaya sahip cam ekran, hem parlama önleyici hem de parmak izlerini daha az gösteren teknolojisi ile öne çıkıyor. Model I-Pace modelinde gördüğümüz yeni direksiyon tasarımı, metal vites değiştirme kanatçıklarınada sahip.

Jaguar E-Pace teknik özellikleri

Model Jaguar tarafının Premium Transverse Mimarisi üzerinde yükselmekte. Bununla birlikte model 1.5 litrelik motora sahip. Bu motor sayesinde mükemmel verimlilik ve yakıt konusunda da model bir hayli iddialı. Ayrıca modelin düşük sürtünme seviyeleri ile yüksek performans sağlanıyor.

Mild Hibrit teknolojisine sahip 1.5 litrelik motor, 160 beygir güç üretebiliyor. Bununla birlikte modelin 100 kilometre için yakıt tüketimi 8.0 litre seviyesinde. Ayrıca modelin 0-100 km/s hızlanma süresi 10.3 saniye.

Yol tutuşu ve geliştirilmiş konfor

Model gövde mimarisinde yapılan önemli güncellemeler; gelişmiş sürüş dinamiklerine ve konfora bir hayli yüksek katkı sağlıyor.

E-Pace, Jaguar genlerinde olan çevikliği korurken, daha konforlu bir sürüş sağlayan gelişmiş ön süspansiyon bağlantı noktası sertliği modelde sunuluyor. Ayrıca yapılan geliştirmeler ile birlikte; kabinde ki titreşim ve gürültü azaltılarak tüm yolcular için konfor seviyesinin arttırılması amaçlanmış vaziyette.

Son olarak Jaguar E-Pace modeli manuel olarak seçilebilen “Comfort”, “Eco”, “Yağmur-Buz-Kar” ve “Dynamic” modlarına sahip. Ayrıca modelin direksiyon, şanzıman, gaz pedalı ve ” Uyarlanabilir Süspansiyon” kalibrasyonları yol koşullarına uygun olarak seçilebiliyor.

“2022 Opel Grandland yeni tasarımı ile birlikte tanıtıldı” başlıklı yazımıza buradan ulaşabiliriz.

Exit mobile version