Site icon Dijital Tekerlek

Yeni Gelecek Hyundai i10 Göründü

Yeni Gelecek Hyundai i10 Göründü 2

Hyundai i10 2020’de daha önceki yıllardaki modellerine göre daha da kaslı ve agresif görünmekte. 2020 yılında piyasaya sürülecek olan araba bir çok yenilik ile beraber gelmekte.

Frankfurt Otomobil Fuar’ında sergilenecek olan i10, daha önceki sürümlerinin aksine daha dinamik bir görsel sunmak ile beraber yeni far tasarımları ile daha kızgın bir imaj oluşturdu. Kızgın görünümün perçini ise sportif görünmekte olan ön tampon. Ön tamponun bu gayretindeki yardımcıları ise kaput ve yandaki çizgiler.

İ10 yeni tasarımında 16 inç opsiyonel olmak üzere, 14 inç alaşım jant kullanırken kabin tarafına dört, dış kısıma ise yirmi iki renk çeşidi sunan bir tasarıma sahip. i10’daki 8 inçlik multimedya ekranı Apple CarPlay ile Android Auto desteği sunmak ile beraber, konsol tasarımı ile arabayı daha da yenilikçi bir hale getirmiş. Hyundai i10 tamı tamına 252 lt hacimli bir bagaja da sahip.

Kaputun Altı

Standar düşük sürüm i10’larda üç silindir, 66hp, 96 nm tork sunan 1 lt bir motor bulunurken, diper tipte ise  dört silindir 82 hp, 118 nm tork üreten 1.2 lt bir motor bulunmakta. Fiyatları henüz belli olmayan araçlar 5 ileri otomatik veya manuel seçenekleri ile piyasaya sunulacak.

Exit mobile version