Site icon Dijital Tekerlek

Yeni Ford Fiesta’nın casus fotoğrafları ortaya çıktı!

2021 Ford Fiesta Casus Fotoğrafları

2021 Model Ford Fiesta yeni görünümüyle sergilendi.

2021 yılında piyasaya çıkarılacak olan yeni Ford Fiesta’nın casus fotoğrafları kısa süre içerisinde internete sızdırıldı. Diğer rakiplerini incelediğimizde daha sıkı bir kabine sahip olması sebebiyle eleştiri oklarının hedefi olan Fiesta, yeni haliyle satışa sunulduğunda eleştiriler ortadan kalkacak mı? Hepimiz göreceğiz.

Orta segment araçlarıyla gündemlere gelen Ford, Avrupa’nın en rekabetçi firmaları arasında yer alıyor. Yeni piyasaya çıkardığı otomobillerle marka, şuanda rakiplerinin gerisinde kalıyor desek yeridir. Makyajlı Ford Fiesta’nın fotoğraflarını incelediğimizde bir alt modeli olan Focus’un ayak izlerini taşıyor diyebiliriz. Ön kısımda daha geniş farların yer aldığı otomobilde yatay ve küçük arka farlar ise Ford Fiesta’nın daha geniş bir görünüme sahip olmasına sebep oluyor. Ayrıca yeni Fiesta’nın altıgen ızgaraya sahip olduğunu da söyleyelim.

Normalde isteğe göre yapılan kaplama bu kez aracın orjinalinde gelecek. Tüm gövdeyi kaplayan bir kamuflaj kaplaması sayesinde tasarım değişiklikleri gizlenecek gibi gözüküyor.

Yeni Ford Fiesta’nın İlk Fotoğrafları

Yeni Ford Fiesta’nın casus fotoğraflarını incelediğimizde otomobilin kaputunun sağ kısmında olan boşluk dikkatleri çekmeye yetti. Bu kısımdan ayrıca iki adet kablonun çıktığını da görüyoruz. Eski Ford modellerine göre arka kısımda fazla değişim olmadığını belirtmek gerek. Özellikle stop takımlarında ve tavan monte spoiler üzerinde herhangi bir değişiklik yok.

2021 Ford Fiesta’nın tasarım detayları

Öncelikle yeni nesil otomobilin tasarımını ele almak gerekiyor. Tamda bu noktada yeni Fiesta tamamen olmasa da kısmen yenilenmiş bir tasarımla karşımıza çıkıyor.

Far Yapısı

Otomobilin ön kısmından başlayacak olursak farların bir nebze de olsa daha büyüdüğünü görüyoruz. Aracın arka farları biraz daha küçük ve düz konumlanmış durumda. Aslında genel tasarım korunmuş olsa da aracın biraz daha geniş görünmesi sağlanmış durumda.

Ön Izgara Değişti

Son zamanlarda daha düz ızgara kullanmak yerine altıgen ızgara kullanmayı tercih eden marka, aracın ızgarasında yine delikli yapıyı korumuş. Fikrimi söylemem gerekirse açıkçası araç biraz daha modern duruyor.

Jantlar

Jantlarda eski modelde olan dikkat çekici o yapı korunmuş durumda. Ford Fiesta yeni otomobilinde 19 inçlik jantlar görüyoruz.

Motor Seçeneği

Aracın motor seçeneğiyle ilgili henüz bilgi bulunmamaktadır. Konuyla alakalı yeni bilgi geldiği takdirde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Exit mobile version