Site icon Dijital Tekerlek

Yeni Ferrari Hypercar çok iyi gizleniyor

Yeni Ferrari Hypercar çok iyi gizleniyor 6

Yeni Ferrari Hypercar, LaFerrari kamuflajı ile geliştirilerek bir hayli güzel gizleniyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

2021 Ferrari SF90 Stradale modelinden sonra Ferrari tarafı yeni bir hypercar geliştirmek için kolları sıvıyor. Bununla birlikte geliştirilen model gizliliği için LaFerrari kasası altında geliştiriliyor. Ayrıca kameralara yakalanan modelin egzozunun sadece görünümden ibaret olması ile birlikte bu detay anlaşıldı.

Arka taraftan bakıldığı vakit modelin arka camının normal bir LaFerrari modelinden daha küçük görünüyor. Ayrıca çok dikkatli bakıldığı vakit arka cam ve bagaj kapağı arasındaki büyük açıklık göze direkt olarak çarpıyor. Bu detayın güç aktarma organlarını soğutmak için mi yoksa aerodinamik veya başka bir amaçla mı olduğu henüz belli değil.

Marka bir şeyi gizlemek adına arka çamurluklarda panellere sahip. Halen şirket LaFerrari test katırlarını kullandığı için tasarımsal anlamda yorum yapmak bir hayli zor. Standart bir LaFerrari modeli ile karşılaştırıldığı vakit yan açıklıklar tamamen farklı bir tasarıma sahip. Bununla birlikte diyagonal bir tasarım yerine aşağı doğru olan yeni detaylar gözlerden kaçmıyor.

Ön tarafta model yeni bir ön ayırıcıya sahip görünüyor. Orta kısımda bulunan dikme ile birlikte hava akışının istenildiği gibi yönlendirilme isteği oldukça yüksek ihtimal.

Son olarak görünüz egzozların ve test aracında görülen çıkartmaların modelin hibrit olduğunu kanıtlar nitelikte. Fakat belirtmek gerekir ki Ferrari tarafından Yeni Ferrari Hypercar ile ilgili resmi bir açıklamada gelmeden yapılan açıklamalar yalnızca yorum ve tahminden ibaret.

“Bentley Flying Spur Hybrid Odyssean Edition tanıtıldı” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version