Site icon Dijital Tekerlek

Yeni Ferrari 296 Spider 19 Nisan’da görücüye çıkacak

Yeni Ferrari 296 Spider modeline ilişkin teaser görüntüsünü paylaştı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Ferrari 296 GTB modelinin üstü açılır versiyonu olan, GTS isimli Spider versiyonu paylaşılan görsel ile dikkatleri topladı. Bununla birlikte paylaşılan teaser görüntüsü ile beraber modelin yan hava girişi, pencere çizgisi ve arka kısma uzanan çizgisi görülebiliyor.

Yeni Ferrari 296 Spider teknik özellikleri

Modelde Ferrari 296 GTB ile aynı 3.0 litrelik çift turboşarjlı V6 plug-in hibrit güç aktarma organı kullanılıyor. Bununla birlikte 296 GTB versiyonu bu kurulum ile beraber 819 beygir güç üretebiliyor. Şanzıman tarafında ise model sekiz vitesli bir şanzıman ile kombinleniyor. Spider modelinde de aynı kurulumun kullanılması bekleniyor. Coupe versiyon 1470 kilogram ağırlığa sahip. Çoğu üstü açılır spor otomobili gibi 296 Spider modelininde coupe versiyondan daha ağır olması bekleniyor. Ancak model üstü açık bir arabadan çok targa-topped şeklinde olacak.

Coupe versiyonun 0-100 km/s hızlanma süresi 2.9 saniye seviyesinde; muhtemelen Spider modelinin hızlanma süresi de benzer bir seviyede olacak.

Son olarak fiyat noktasında modele ilişkin herhangi bir detay paylaşılmadı. Ancak model tüm teknik detayları ile 19 Nisan’daki lansmanda tanıtılacak.

“Nissan Formula E dünya şampiyonasında ipleri ele alıyor”

Exit mobile version